Aca Lukas sinu kupio STAN za svadbu: Pevač PAPRENO SKUPU nekretninu pazario za Lazara i Anu, a ovo su svi detalji! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.03.2022

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas kupio je sinu za svadbeni poklon stan.

Aca Lukas sinu kupio STAN za svadbu: Pevač PAPRENO SKUPU nekretninu pazario za Lazara i Anu, a ovo su svi detalji! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevač Aca Lukas je u nedelju oženio sina Lazara Vuksanovića, ali svadbeni poklon tek treba da stigne. Folker je za prvenca organizovao veselje, pravu srpsku svadbu, o kojoj se i dalje priča, a sada nasledniku i snajki kupuje stan. Najstariji sin popularnog muzičara živi u istoj zgradi gde i on, ali će novo porodično gnezdo za supružnike biti na drugoj lokaciji.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Lukas

 

Prema rečima našeg izvora, Lukas čeka da njegov prijatelj, koji je investitor, uskoro počne s gradnjom luksuznog kompleksa, pa da kapariše nekretninu.

Vuksanoviću su deca na prvom mestu i on se godinama trudi da im maksimalno pomogne u poslu, karijeri i obezbedi sve što je u mogućnosti. I na svadbi se moglo čuti kako će se Lazar i njegova žena za koji mesec preseliti u veći stan. Mladenci žele veliku porodicu, pa će im ovaj poklon svakako dobro doći. To za Kurir priča Vuksanovićev prijatelj.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Lazar i Ana Vuksanović venčanje

 

- Ovo iznenađenje Aca još uvek nije saopštio sinu i snajki, ali će sad saznati. Lukas je zaista mnogo vezan za decu. Nijedno ne odvaja. Jeste da vodi buran život, ali za naslednike i unuku uvek nađe vreme. Bio je presrećan kada je dobio prvu unuku, ali sada i on i njegova prva supruga Ceca jedva čekaju da dobiju unuče od najstarijeg sina - tvrdi izvor za Kurir i napominje da je Lukas odavno odlučio šta će sinu i snajki biti svadbeni poklon.

U razgovoru na svadbi, pevač je rekao da ne bi otkrivao šta je njegov svadbeni dar.

- Poklonu se u zube ne gleda. Ja poklanjam onoliko koliko sam u mogućnosti - rekao je Aca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading