DAN NAKON DERBIJA! Oglasio se Željko Obradović i upozorio...

Autor:

Sport

07.03.2022

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan nakon pobede protiv Crvene zvezde, košarkaši Partizana su krenuli put Litvanije, gde ih u utorak od 18 sati očekuje utakmica 14. kola Evrokupa protiv Lijetkabelisa.

DAN NAKON DERBIJA! Oglasio se Željko Obradović i upozorio...

Foto: Starsport

Trener crno-belih Obradović rekao je da njegov tim protiv Lijetkabelisa u Evrokupu mora da da energiju i odigra jednu dobru utakmicu:

- Imamo iskustvo igranja na ovaj način, 48 sati posle odigrane utakmice i to nije nešto čega se rado sećamo. Igrali smo izvanrednu utakmicu protiv Hamburga, a onda dva dana nakon toga protiv Mege veoma slabo. Falilo je energije i to je ono o čemu ćemo razgovarati sa igračima na treningu. Da razmislimo ko su oni koji bi trebalo da počnu meč i da daju energiju da se odigra ponovo jedna dobra utakmica. Ekipa Lijetkabelisa je igrala veoma dobro protiv nas u Beogradu. Oni su tim koji ima izvanredne šutere za tri poena, veoma pametno igraju u napadu, koriste taj kvalitet da su šuterska ekipa.Sem Gagića kada igra na petici, svi ostali visoki igrači šutiraju za tri poena. Taj segment igre treba da odlučimo, kako ćemo braniti njihovu 'pik end pop' igru. To je nešto što je veoma važno- rekao je ŽOC.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading