Zavirite u porodičan dom poznate voditeljke: Raskoš i LUKUZUS odišu, a Kristinu Radenković u OVAKVOM izdanju niste videli, jedan detalj je svima privukao pažnju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.03.2022

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodičan dom voditeljke Kristine Radenković je ispunjen toplinom, a jedan detalj je svima privukao pažnju!

Zavirite u porodičan dom poznate voditeljke: Raskoš i LUKUZUS odišu, a Kristinu Radenković u OVAKVOM izdanju niste videli, jedan detalj je svima privukao pažnju! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Popularna voditeljka "Slagalice", Kristina Radenković, tokom samoizolacije zbog pandemije koronavirusa, otvorila je vrata svoga doma za svoje pratioce na društvenim mrežama. U malobrojnim objavama koje prikazuju unutrašnjost njene oaze mira i porodičnog gneza, prikazano je i kakva je Kristina privatno, te kako koristi prostor u kojem boravi sa porodicom.

 

 

Dom Kristine Radenković, obiluje knjigama, igračkama i ima svojevrsnu toplinu, kojoj doprinosi čitava porodica. Voditeljka, njen suprug i njihovo dvoje dece, boravili su tokom "lokdauna" zajedno, a društvo im je pravio njihov verni ljubimac. 

 

 

Sudeći po fotografijama i video snimcima voditeljkinog doma, najviše pažnje privlači veličanstvena dnevna soba, koja je izuzetno prostrana i u kojoj se familija najčešće okuplja. Posebni detalj, jeste raskošni plafon sa specijalnom rasvetom i dekoracijom koja je modernistička i efektna.

 

 

Kada Kristina poželi malo odmora od svakodnevnih roditeljskih i poslovnih obaveza, za nju je spreman kutak sa pregršt knjiga, kojima se trudi da posveti što više vremena, kako bi slobodno vreme iskoristila na pravi način. Takođe, dečija soba je okupana svetlošću i prilagođena njenoj deci - ćerki Tari i sinu Roganu, te se u njoj mogu naći baloni, igračke i zanimljive fotografije animiranih likova.

 

 

Pored želje za relaksacijom posle rada, voditeljka takođe voli da spremi svojoj porodici neki ukusan obrok, a u tome joj je saveznik, bela, prozračna kuhinja, koja je prilično velika i opremljena najsavremenijom tehnologijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Sasvim obican dom

09.03.2022 16:25

Ili ste vi slepi, ili ja ne znam sta je luksuz?