OGLASILA SE RAŠIDOVA POLUSESTRA: Ćerka Sinana Sakića se moćnim SIMBOLOM oprostila od preminulog zatvorenika! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

16.05.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đulkica Sakić Amzić oprostila se od brata po ocu!

OGLASILA SE RAŠIDOVA POLUSESTRA: Ćerka Sinana Sakića se moćnim SIMBOLOM oprostila od preminulog zatvorenika! (FOTO)

Foto: Društvene mreže

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je Rašid Sakić, sin pokojnog pevača Sinana Sakića, iznenada preminuo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici. Kako su izjavili iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, Sakićev naslednik se nije probudio iz sna.

Ovim povodom oglasila se i njegova sestra po ocu, Đulkica Sakić Amzić, koja se suptilno oprostila od njega uz silmbole belog goluba sa maslinovom grančicom i srca.

Republika

Foto: instagram.com/djulkica

Đulkica se oprostila od brata Rašida

Ovim povodom, portal Republika je kontaktirala ćerku Sinana Sakića, međutim, ona se zahvalila i rekla da ne bi ništa komentarisala na ovu temu.

Podsećanja radi, Đulkica je svojevremeno pričala za svog polubrata Rašida nije adekvatno kažnjen za svoja nedela, te ga nazvala silovateljem.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Đulkica Sakić Amzić

- Volela bih da se što pre promene zakoni o silovanju i silovateljima na našim prostorima jer ja godinama decu ne smem nigde bezbedno da pustim da šetaju. Moj brat Rašid je prvi silovatelj. Čovek iza sebe ima sedam ili osam silovanja, možda i 20 nisam sigurna, a nikad za to nije dobio adekvatnu kaznu - istakla je Sakićeva ćerka za Republiku pre manje od godinu dana, ali kako beli golub sa maslinovom grančicom simbolizuje mir, pretpostavlja se da je sestra oprostila bratu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading