ZORICA BRUNCLIK SE OPARILA NA SVADBI ĐANIJEVOG SINA: Pevačica rekorderka po bakšišu, ne zna šta će sa EVRIMA! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

16.05.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lete pare na sve strane!

ZORICA BRUNCLIK SE OPARILA NA SVADBI ĐANIJEVOG SINA: Pevačica rekorderka po bakšišu, ne zna šta će sa EVRIMA! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Zorica Brunclik

Folker Radiša Trajković Đani juče je oženio i mlađeg sina Marka, a malo je reći da se na gala slavlju pojavilo pola estrade.

Đanijeve kolege takođe su pevale za Marka i njegovu suprugu Minju, a među njima je bila i pevačica Zorica Brunclik koja je na svadbi bila apsolutni rekorder kada je bakšiš u pitanju.

Naime, njene ruke bile su prepune novčanica od po 50, 100, pa čak i 200 evra. Zoricu su najviše kitili kada je zapevala svoju pesmu "Jeleče", zbog koje su svatovi bili u totalnom transu.

Podsetimo, pevač Adil Maksutović je zapevao mladencima, a Minja i Marko su prvi ples odigrali uz pesmu "Moje si nebo".

Porodica Trajković je organizovala gala slavlje, gde su među zvanicama došli Katarina Grujić i njen suprug fudbaler Marko Gobeljić, pevačica Zorica Brunclik i Kemiš, Jana Todorović, Zlata Petrović sa sinom i snajkom, Slađa Alegro, Milica Jokić sa Lukom Dačićem, Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus...

Ponosni roditelji Marku su kao svadbeni poklon obezbedili krov nad glavom, odnosno stan.

- Venčanje je super proteklo. Muž me je jutros doterao. Držala sam dijetu. Prevazišli smo tremu, mi smo iskusni kada su venčanja u pitanju. Sinu smo za venčanje kupili stan, poklon je i ljubav - rekla je Slađa Trajković.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Svadba Đanijevog sina Marka Trajkovića

- Kakva će atmosfera biti večeras zavisi od količine alkohola. Sinove sam oženila, ali kada budem udavala ćerku to će mi biti najveseliji i najtužniji dan, ona je naša mezimica. Možda dovedemo zeta kod nas - dodala je ponosna majka za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading