ĐANI NAPUNIO DŽEPOVE EVRIMA ZA SINOVLJEVU SVADBU: Folker sa suzama u očima najavio HAOS na proslavi! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.05.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kod nas je uvek veselo, istakao je pevač za Republiku.

Folker Radiša Trajković, poznatiji kao Đani, danas u Hramu Svetog Save ženi svog sina Marka, koji je već prošle godine sa svojom izabranicom Minjom obavio građansko venčanje u jednoj opštini u Beogradu.

Mi smo Đanija uhvatili upravo ispred hrama, gde nije krio emocije, ali i otkrio da će i večeras na proslavi biti "lake ruke", te da je na svadbu krenuo punih džepova.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom

- Kod nas je stalno veselje, uvek je veselo... (smeh) Ja sam sinoć stigao sa puta, nisam se nešto ni spremao, to su više ove moje žene radile. Ustao sam u 11, one su se već šminkale i sređivale, svako ima svoju obavezu. Pitali su me: "Alo, je l' si gotov", evo - za minut! Toliko mi je i trebalo, to je prednost nas muškaraca - isitče folker na samom početku razgovara za Republiku, te dodaje:

- Žene su kupile po dve, tri haljine, ja nosim odelo od prošle godine koje mi je žena sredila, samo su patike nove, to je to od mene - smeje se Đani i najavljuje da će biti dosta njegovih kolega koji će napraviti haos na proslavi.

- Ima emocija, kako nema, ali ja sam kao vampir, meni se pale emocije posle osam uveče (smeh) Biće bakšiša, napunio sam i levi i desni džep, kod nas se zna, hvala Bogu - zaključuje Trajković za Republiku.

Republika

Foto: Republika

Radiša Trajković Đani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading