BAHARU JE VEĆ SPREMNA ZAMENA: Legenda najavila dolazak u Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

28.05.2023

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se nova epoha na stadionu Rajko Mitić.

BAHARU JE VEĆ SPREMNA ZAMENA: Legenda najavila dolazak u Crvenu zvezdu!

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada trener u stručnom štabu Miloša Milojevića, Nenad Milijaš, napustiće Marakanu nakon večerašnjeg duela protiv Novog Pazara (19.00). Crveno-beli su ozvaničili saradnju sa Barakom Baharom, koji u Ljutice Bogdana stiže sa svojim ljudima od poverenja, te će nekadašnji kapiten morati da potraži novog poslodavca.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Milijaš

 

Vreme je da se Milijaš ostvari i kao samostalni trener, a potom i na velika vrata zakuca na staru adresu, Ljutice Bogdana 1a.

- Naravno da mi je želja da se jednog dana vratim u Crvenu zvezdu. Rekao sam mnogo puta da je svaka cigla Marakane i svaki delić Zvezde za mene kao porodična kuća Milijaša. Nadam se da ne zvučim pretenciozno ali jednostavno moja emocija je takva. Samim tim je logično da sebe jednog dana vidim i kao šefa struke Crvene zvezde. Ipak, želim da se to dogodi u pravom trenutku, da ne izgubimo Zvezda i ja jedno drugo. Tajming je važan na terenu ali i van terena. Srešćemo se Zvezda i ja ponovo, to je sigurno, a do tada "viđaćemo" se na zapadu svaki drugi vikend - rekao je Milijaš u razgovoru za "Mozzart sport".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading