ŠOK NA MARAKANI! Zvezda ostala bez MILIONSKE zarade!

Autor:

Sport

28.05.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli će žreb za Ligu šampiona dočekati iz trećeg šešira.

ŠOK NA MARAKANI! Zvezda ostala bez MILIONSKE zarade!

Foto: Starsport

Verovali su u Ljutice Bogdana da će se do izvlačenja kuglica u Nionu pomeriti za još neko mesto napred, međutim, situacija u Ukrajini raspršila je i poslednji atom nade.

Naime, Šahtjor iz Donjecka je pobedom nad direktnim rivalom Dnjeprom od 3:0, kolo pre kraja ukrajinskog prvenstva odbranio titulu, budući da ima čak osam bodova više.

Zbog ovakvog raspleta, Crvena zvezda je ostala bez dodatnih 1.137.000 evra, koje je mogla da osvoji.

Radi se o tome da je Šahtjor izgubio titulu, a Dnjepar napravio iznenađenje i osvojio titulu, crveno-beli bi se pomerili za još jedno mesto prema rangiranju UEFA.  To se, ipak, nije dogodilo, pa je prvak Srbije ostao na poziciji gde se nalazila i pre ukrajinskog derbija.

Foto: Starsport

fudbaleri Zvezde slave osvajanje novog pehara

Izvesno je da će klub sa Marakane biti u trećem šeširu na žrebu za grupnu fazu Ligu šampiona, ali bi crveno-beli mogli da se pomere za još neko mesto napred. Za to je neophodno da u kvalifikacijama ispadnu ekipe koje imaju bolji koeficijent od crveno-belih, a za svako bolje mesto, Crvena zvezda bi zaradila već pomenutih 1.137.000 evropskih novčanica.

Na ovakav rasplet mogu da utiču hrvatski prvak Dinamo Zagreb, potom škotski Glazgov Rendžers, portugalska Braga i PSV Ajndhoven. Zbog toga će u Ljutice Bogdana detaljno pratiti evropske kvalifikacije, iako crveno-beli neće učestvovati u njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading