TUGA NA MARAKANI! Zvezda se OPRAŠTA od legende kluba!

Autor:

Sport

28.05.2023

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće jako emotivno na današnjoj utakmici.

TUGA NA MARAKANI! Zvezda se OPRAŠTA od legende kluba!

Foto: Starsport

Gasprom

Fudblaeri Crvene zvezde igraju danas utakmicu 37. kola Superlige Srbije, a rival na zatvaranju prvenstva će biti ekipa Novog Pazar.

Crveno-beli su odavno već osigurali titulu u prvenstvu, a kao šlag na tortu je došao i pehar u Kupu, osvojen u velikom finalu u četvrtak, protiv ekipe Čukaričkog.

Sada je na Marakani sve spremno za veliko slavlje, ali je sigurno i da će na meču koji počinje u 19 časova biti veoma emotivno.

Poslednji put će na klupi, makar u ovom mandatu, sedeti Miloš Milojević, ali on nije jedini koji se oprašta od Zvezdinog dresa. Naime, danas će polsednji meč odigrati i Nenad Krstičić, koji je odlučio da se po okončanju ove sezone povuče iz fudbala.

Foto: Starsport

Nenad Krstičić i Nemanja Radonjić

Vezista Crvene zvezde je u dva navrata nosio dres ekipe iz Ljutice Bogdana. Prvi put od 2017. do 2019. godine, a drugi put se u beogradskog velikana vratio 2021, nakon što je nastupao za atinski AEK.

Ipak, drugi mandat u Zvezdinom dresu nije ni blizu uspešan kao prvi, gotovo ga nikad nema ni na klupi, a o svemu najbolje govori podatak da je poslednji meč odigrao još na pripremama, 21. januara, protiv Kopera.

Za Crvenu zvezdu je odigrao 111 mečeva, postigao osam golova i upisao pet asistencija, a bio je član ekipe koja je izborila plasman u grupnu fazu Lige šampiona 2018. godine.

U karijeri je još nastupao i za OFK Beograd, Sampdoriju, Bolonju i Alaves.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading