LEGENDE NA PROSLAVI 34. TITULE: Oglasila se Crvena zvezda i uputila POZIV delijama - "Svi na Marakanu"!

Autor:

Sport

21.05.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još nedelju dana do velikog slavlja na našem najvećem stadionu.

LEGENDE NA PROSLAVI 34. TITULE: Oglasila se Crvena zvezda i uputila POZIV delijama - "Svi na Marakanu"!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju 28. maja dočekuju Novi Pazar na stadionu "Rajko Mitić", a mečom 37. kola biće spuštena zavesa na takmičenje u Mozzart Bet Superligi Srbije. Crveno-beli će tokom duela sa Pazarcima upriličiti proslavu šeste vezane titule, kojoj će prisustvovati preko 100 bivših asova našeg najtrofejnijeg kluba.

Republika

Foto: fkcrvenazvezda

Zvezdine legende na proslavi 34. titule

- Proslavu šeste uzastopne titule će uveličati predstavnici praktično svih Zvezdinih generacija, počev od Dušana Maravića, Dragana Džajića, preko Jovana Kuleta Aćimovića, Vladimira Petrovića, Duleta Savića, predstavnika čuvene generacije koja je savladala Real Madrid, Žarka Đurovića, kao i fudbalera koji su sa Zvezdom postali evropski prvaci ( o tome ćemo više pisati narednih dana). Marakanu će 28. maja posetiti i Zoran Jovičić - strelac na utakmici protiv Barselone, kao i fudbaleri koji su bili deo Zvezde do generacije iz 2014. i Dragana Mrđe. Očekuje se dolazak i mnogih drugih bivših igrača, preko 100 nekadašnjih fudbalera. 

Ulaz na utakmicu koja počinje od 19 časova je besplatan, a svi zvezdaši će imati priliku da aplauzima i sjajnom koreografijom u kojoj će učestvovati svaki navijač na stadionu pozdrave buduće učesnike Lige šampiona. 

Bivši fudbaleri koji su se nekada borili i ostavljali srce na terenu za crveno-bele boje će na delu pokazati zašto je naš klub poseban. U ulozi dvanaestog igrača - navijača, koje očekujemo u velikom broju, će se naći i legende Crvene zvezde, što će biti još samo jedna potvrda da je Zvezda velika porodica. 

Zvezdaši, obezbedite barjake na vreme, vidimo se na Marakani! - navedeno je na sajtu Crvene zvezde.

 

 

Podsetimo da će srpski šampion prethodno 25. maja odigrati finale Kupa Srbije protiv Čukaričkog, a ako stigne do novog pehara overiće osvajanje treće duple krune zaredom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading