BEZOBRAZNO! Inter od SAJTA ZA ODRASLE dobio ponudu koja se NE ODBIJA!

Autor:

Sport

21.05.2023

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju je ogroman novac.

BEZOBRAZNO! Inter od SAJTA ZA ODRASLE dobio ponudu koja se NE ODBIJA!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Intera

Fudbaleri Intera uspeli su da se plasiraju u finale Lige šampiona i tu će se naći prvi put posle 13 godina i čuvene Murinjove generacije koja je u toj sezoni stigla do triplete.

Uspeli su nero-azuri da eliminišu Milan u polufinalu, te zakažu duel sa Mančester sitijem i 10. juna od 21 čas imaće priliku da se ponovo popnu na krov Evrope.

Već nekoliko nedelja fudbaleri Intera igraju bez glavnog sponzora na dresu. Raskinuli su saradnju sa kompanijom "DigitalBits" koja nije ispoštovala finansijski deo dogovora i duguje veliki novac klubu, a dok traže sponzora za narednu sezonu čelnici Intera dobili su jako bezobraznu ponudu i to od jednog sajta za odrasle!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Intera

 

Platforma "My Club" ponudila je 100 miliona evra da se nađe na istaknutom mestu na dresu Intera i to od finala Lige šampiona, pa sve do 2029. godine. 

Za sada nema najava da će Inter i prihvatiti takvu ponudu pošto se priča da bi želeli da u finalu ponesu reklamu jedne humanitarne organizacije, dok će potom od sledeće sezone izabrati novog generalnog sponzora

Šta će se na kraju desiti i koja će biti odluka čelnika Intera, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading