NEZAPAMĆENO! Siti ili Inter? Kladionice odredile kvote za finale Lige šampiona!

Autor:

Sport

18.05.2023

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bukmejkeri" nemaju dilemu ko je bliži trijumfu uoči finalnog okršaja engleskog i italijanskog predstavnika u eliti.

NEZAPAMĆENO! Siti ili Inter? Kladionice odredile kvote za finale Lige šampiona!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester sitija

Fudbaleri Mančester sitija odigrali su "poker" sa Real Madridom na "Etihadu" za plasman u finale Lige šampiona (4:0) gde ih čeka sudar sa Interom. Kladionice su odredile kvote pred finalni susret elitnog takmičenja po kojima su "građani" apsolutni favoriti da se okite titulom evropskog prvaka.

Bukmejkeri su na trijumf izabranika menadžera Pepa Gvardiole u regularnom toku finala stavili tek 1,50, dok pobeda nero-azura plaća sedmostruko!

Izuzetno je retka situacija da je jedan finalista baš ovoliko favorizovan, ali izgleda da je šampion Engleske ovosezonskim partijama ubedio kladionice da je "nepobediv".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Gvardiolina mašinerija melje sve pred sobom

Što se tiče broja golova u Istanbulu, očekuje se nešto efikasnija utakmica. Kvota na 3+ je oko 1,70, dok 0-2 "plaća" sa 2,25.

Podsetimo da se Inter završnice Lige šampiona domogao zahvaljujući "duploj pobedi" nad gradskim rivalom Milanom (2:0, 1:0), ali će im za osvajanje najvrednijeg pehara na "starom kontinentu" biti potrebno čudo.

Finale na stadionu "Ataturk" zakazano je za 10. jun od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading