KO JE ĆERKA NAJBOGATIJEG SRBINA KOJA SE DOSLOVNO KUPA U LUKSUZU? Nestvarnim izgledom sve je raspametila, a tek kada vidite šta sve poseduje (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

21.05.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Živi punim plućima, uživa, putuje, a ima i dizajnerske komade gardarobe od nekoliko desetina hiljada evra.

KO JE ĆERKA NAJBOGATIJEG SRBINA KOJA SE DOSLOVNO KUPA U LUKSUZU? Nestvarnim izgledom sve je raspametila, a tek kada vidite šta sve poseduje (FOTO)

Foto: Instagram/ kingzepter

Ema Cepter je usvojena ćerka Filipa i Madlen, uživa u bogatstvu koje su stekli njeni roditelji od prodaje posuđa. Oni su postali jedna od najbogatijih srpskih porodica, a deo zarađenog novca ulažu i u kulturu. Ema studira psihologiju u Londonu, a planira da se posveti i porodičnom biznisu. Do pre nekoliko godina, niko nije znao za nju, a onda je otvorila nalog na Instagramu i odjednom postala izuzetno popularna. Sve je zanimalo kako ona živi.

Tako se i saznalo koliko putuje, uživa i šta poseduje. Takođe, imali smo prilike i da vidimo u kakvom stanu živi, a slike zaista oduzimaju dah jer je sve "skockano", prostrano, i mnogi bi voleli da su na njenom mestu. Inače, zanimljivo je i da je vila na Dedinju koja je u vlasništvu njenih roditelja dobila ime po njoj.

Foto: Instagram/ kingzepter

Ema i Filip Cepter

Njeni roditelji jednom prilikom istakli su koliko im je Ema promenila život.

-  U naš život ušla je jednog decembarskog dana 2000. godine i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga tu ranije nije bilo. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo - rekla je Madlena jednom prilikom.

Foto: Instagram/ kingzepter

Ema u stanu u Londonu

Uvek je bila voljena, što se da i primetiti. Kada je reč o njenom izgledu, preferira provokativniji način oblačenja, voli pse i često oduševljava javnost novim slikama na Instagramu. 

Da će naslediti ogromno bogatstvo govori činjenica da je njenog oca Filipa Ceptera "Forbes" 2017. proglasio najbogatijim čovekom u Srbiji, a imovina se procenjuje na oko pet milijardi dolara. Njeni roditelji su vlasnici luksuznih nekretnina, a i vile u Monaku, čija je vlasnica bila austrijska carica Sisi, ali i egipatski kralj Faruk. Pokrovitelji su visoke umetnosti, a Madlena obožava antikne komade nameštaja, koje kupuje na poznatim aukcijama i njima uređuje vile koje par poseduje. Takođe, imaju i luksuzne automobile, a žive na relaciji Beograd - Monako, piše "Stil".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading