DA LI STE VIDELI USVOJENU ĆERKU FILIPA CEPTERA I MADLENE? Ovako izgleda Ema, KOJA SE KUPA U LUKSUZU, a nakon ovog saznanja O NJOJ ostaćete ZATEČENI! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.05.2022

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ema Cepter je ćerka Filipa i Madlene.

DA LI STE VIDELI USVOJENU ĆERKU FILIPA CEPTERA I MADLENE? Ovako izgleda Ema, KOJA SE KUPA U LUKSUZU, a nakon ovog saznanja O NJOJ ostaćete ZATEČENI! (FOTO)

Foto: youtube.com/Mira Adanja-Polak - zvaničan kanal

Filip Cepter i Ema Cepter imaju usvojenu ćerku Emu, a usvojio ju je jedan od najbogatijih parova u Srbiji.

Ona je okružena luksuzom i bogatstvom, a živi život punim plućima.

Ipak, o njenom životu ne zna se mnogo, osim da živi u inostranstvu, preciznije u Londonu, gde i studira psihologiju. Ema je veliki ljubitelj umetnosti, a njen upečatljiv modni stil osigurao joj je armiju pratilaca na mrežama.

Takođe, na osnovu njenih fotografija na Instagramu može se zaključiti da voli putovanja, a da su joj egzotične destinacije omiljene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

 

Inače, zanimljivo je i da je vila na Dedinju koja je u vlasništvu njenih roditelja dobila ime po njoj, a Filip i Madlena svojevremeno su, davne 2000. godine, objavili na najlepši mogući način vest da je malena Ema postala član njihove porodice.

‒ U naš život ušla je jednog decembarskog dana 2000. godine i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga tu ranije nije bilo. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo – rekla je Madlena svojevremeno.

Inače, Madlena dugi niz godina živi u Monaku, ali je isto "svoj na svome" i u Parizu, Beču, Milanu... iako joj je u srcu rodni Beograd. Njen suprug, urođenom energijom i velikom poslovnom kreativnošću, izgradio je svojevrsnu imperiju biznisa na svetskom nivou, dok je Madlena ugradila celu sebe u kulturno-umetničko stvaralaštvo u Srbiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

 

Bivša profesorka književnosti, odnegovana u porodici u kojoj se cenila umetnost i u kojoj su međusobna ljubav i ljudskost bile osnovne vrline, našla je u Filipu čoveka istih humanih poriva.

– Tu nit prepoznajem u svojim porodičnim korenima. Još od detinjstva sam volela da drugima pričinim radost i, kao i uvek, u tome sam imala podršku moje drage majke. Najvažnije je moći saosećati. S vremenom je to postala moralna matrica mog odnosa prema ljudima. Imala sam sreću da u svom suprugu pronađem čoveka koji u sebi nosi iste moralne vrednosti. A život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo – rekla je jednom prilikom gospođa Cepter za "Story".

Naravno, njihova mezimica Ema pokupila je najbolje od svojih roditelja. Uspešni poslovni ljudi, veliki filantropi i pasionirani globtroteri ćerku su vodili svuda sa sobom, te je od malih nogu upoznala svetske metropole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading