EVO ŠTA SE UPRAVO DEŠAVA U DOMU POKOJNOG VIDOJA: TRAGIČNU VEST nije saznala JOŠ samo ONA, ne znaju kako će PODNETI kad joj SAOPŠTE ZA SMRT! TUGA! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.05.2022

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je preminuo Vidoje Ristović još nije saznala njegova mlaža ćerka Una Sofija, kojoj ne znaju kako da saopšte!

EVO ŠTA SE UPRAVO DEŠAVA U DOMU POKOJNOG VIDOJA: TRAGIČNU VEST nije saznala JOŠ samo ONA, ne znaju kako će PODNETI kad joj SAOPŠTE ZA SMRT! TUGA! (FOTO)

Foto: instagram.com/vidojeristovic

Vidoje Ristović, životni saputnik voditeljke Nikoline Pišek, iznenada je preminuo u 44. godini u subotu, kako se navodi na stolu za masažu. Porodica je ostala u šoku, njegova prva mezimica iz prethodnog braka Matea je saznala za smrt oca, dok mlađa Una Sofija uz braka sa Nikolinom još uvek nije, pa se traži način kako da joj se saopšti da je ostala bez oca na najbezboljniji način. 

Naime, najbliži ne mogu da se pomire sa činjenicom da su ostali bez najmilijeg, a kako se saznaje od izvora bliskom porodici Ristović, mlađa Vidojeva ćerka, Una Sofija, još ne zna da joj je otac preminuo.

- Vidojevoj starijoj ćerki Matei su odmah saopštili šta se dogodilo, to je baš teško primila. Nije mogla da veruje, danima plače i ne želi da izlađe iz kuće. Međutim, mlađa ćerka Una Sofija još ne zna da je ostala bez oca - započinje izvor za Blic i nastavlja:

 

 

- Una je bila Vidojeva mezimica, pa je svaki slobodan trenutak koristio da provede sa njom. Saznanje da joj je otac umro sigurno bi je potreslo, te Nikolina razmišlja kako da joj to najbezbolnije kaže s obzirom na to da ima samo 8 godina. Nikolina se trudi da bude jaka, skriva suze od svih, retko šta i progovori, ali samo ona zna najbolje kako joj je - kaže izvor za pomenuti list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading