VIJAGRA SMRTI UBILA VIDOJA! Rus poznatima davao pakleni preparat: OPAKI STIMULANS KOBAN I ZA POLITIČARA, OFICIRA I PEVAČA! ŠOK DETALJI!

Autor:

Zabava

10.05.2022

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se ova vijagra meša s alkoholom ili psihoaktivnim supstancama, organizam doživi šok. Ona je tada fatalna po muškarce, posebno one čije zdravstveno stanje nije stabilno.

VIJAGRA SMRTI UBILA VIDOJA! Rus poznatima davao pakleni preparat: OPAKI STIMULANS KOBAN I ZA POLITIČARA, OFICIRA I PEVAČA! ŠOK DETALJI!

Foto: estock/ataimages

Tragična smrt supruga poznate voditeljke Nikoline Pišek i istoričara umetnosti Vidoja Ristovića (44) ne prestaje da intrigira javnost. Portal Republika.rs je došao do saznanja da je Vidoja ubila takozvana vijagra smrti, koja nije pristupačna svima i koju u Srbiji prodaje samo jedan čovek koji je poznat pod nadimkom Rus.

I pevač završio u bolnici zbog vijagre od Rusa

Poznati srpski folker nedavno je završio u bolnici zbog mešanja alkohola i vijagre koju Rus prodaje. Njemu se tada naglo slošilo i primljen je u Urgentni centar. Pevač je, pored svega navedenog, koristio i opijate, pa se izvukao za dlaku. Inače, on redovno, godinama, konzumira psihoaktivne supstance, o čemu je i javno govorio bez problema.

Naime, kako smo dalje saznali, od ove vijagre smrti nije preminuo samo Ristović već je pre njega stradao poznati političar, dok je jedan policijski oficir jedva preživeo. Taj čovek je završio u bolnici pošto se predozirao ovom vijagrom i doživeo infarkt.

Republika

Foto: instagram.com/vidojeristovic

 

 

Vidoje hteo da kupi ljubavnici stan na Voždovcu

Izvesna maserka D. B., s kojom je Vidoje proveo poslednje sate života, kako Republika saznaje, živi kao podstanar osam godina.

- Ona je poreklom iz Valjeva, a u tom stanu živi kao podstanar već osam godina. Vidoje je stalno dolazio, čak se pričalo da je ona želela da kupi taj stan. Sigurno je hteo da joj pomogne u tome da više ne bi živela kao podstanar. To je taj stan u kojem je, nažalost, Vidoje preminuo. On se nalazi na Voždovcu - kaže naš izvor.

- Ta vijagra nije za džabe dobila naziv vijagra smrti. Ona je posebno opasna kada se meša s alkoholom i psihoaktivnim supstancama. Tada organizam doživi šok, čak i onaj najzdraviji. Kada se ova vrsta vijagre pomeša s alkoholom, ona postaje fatalna po muškarca čije zdravstveno stanje nije stabilno. Takav čovek ide u sigurnu smrt. Jedan je uzeo tri vijagre i umro u kolima pre intimnog odnosa s devojkom - kaže dobro upućen izvor za naš portal i napominje da Vidoje nije jedini koji je stradao od iste, već da su mnogi poznati pre njega prošli pakao nakon preteranog konzumiranja:

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

 

 

Maserka pobegla u rodno Valjevo

Ekipa Republike bila je na Voždovcu u zgradi u kojoj je Vidoje bio s maserkom D. B. U želji da popričamo s njom i saznamo kako se istoričar umetnosti ponašao u poslednjim trenucima kucali smo na vrata stana, ali nam niko nije otvarao. Ljubazne komšije su nam rekle da je devojka napustila Beograd:

- Nije ona tu više. Sinoć je izašla i više se nije vraćala. Mislim da je otišla kod njenih u rodno Valjevo dok se situacija malo ne smiri. Nije ni njoj lako, šta ju je zadesilo, nedajbože nikom. Vratiće se ona, samo malo da se smiri. Ovde je sama, a tamo su svi njeni.

- Kako sam čuo, Vidoje je od dilera čiji je nadimak Rus kupovao takozvanu vijagru smrti, samo što do sada, očigledno, nije mešao ništa s njom. Kako je rekla ona devojka s kojom je istoričar umetnosti bio kobne noći, Vidoje je izgledao dobro, bio je raspoložen i samo je odjednom pao. To se dešava kada s ovom vijagrom konzumirate alkohol ili neke psihoaktivne supstance. Tada vam nema pomoći, kao što ni njemu nije bilo, srce odmah strada. Znam da je pre Ristovića jedan političar koji je bio stalni kupac takođe preminuo, a pre nekoliko meseci i jedan policijski oficir zbog ove vijagre zamalo nije platio glavom. Doživeo je infarkt i završio je u bolnici, ali se sada oporavio.

Istoričar će biti sahranjen u četvrtak na Novom groblju

Porodica preminulog Vidoja Ristovića obavestila je sve prijatelje i porodicu o ispraćaju istoričara umetnosti na večni počinak:

- Neizmerna bol i tuga za našim jedinim preminulim sinom u 44. godini života. Obaveštavamo rođake i prijatelje da će se opelo održati 12. maja 2022. na Novom groblju u 14.30. Vidoje će biti sahranjen u četvrtak 12. maja na Novom groblju u Beogradu. Ožalošćeni: otac Viktor, majka Marija, supruga Nikolina, ćerke Mateja i Una Sofija.

Kako smo saznali, policija intezivno traga za dilerom koji je poznat pod nadimkom Rus. On je imao svoje klijente i robu je isključivo prodavao poznatim ličnostima, biznismenima i ljudima na visokim položajima.

Republika

Foto: E-Stock

 

 

Vidojev otac: Obdukcija kaže da mi je sin umro od popuštanja rada srčanog mišića

Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof ostao je bez sina jedinca Vidoja Ristovića, a sada je otkrio rezultate obdukcije.

- Naša tuga za sinom je neizmerna, srce nam se cepa! Nije ni primereno ni da se drugi, a kamoli ja bavim temama koje su toliko prizemne i sramotne u momentu kada nas je napustilo mlado i divno biće. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo usred respiratorne insuficijencije, koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića. Molim vas ne skrnavite uspomenu na mog sina, oca dve divne ćerkice, imajte dušu i pustite ga da počiva u miru - rekao je s tugom u glasu Miša Grof.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
vuk

11.05.2022 10:04

Otkad se vijagra kupuje kod dilera kad je ima u svakoj apoteci i nije tesko doci do nje i bez recepta