OVAKO JE VIDOJE IZGLEDAO U POSLEDNJIM TRENUCIMA ŽIVOTA: Komšije otkrile DETALJE, a evo šta je POSLEDNJE URADIO, stoji i dalje ISPRED ZGRADE! JEZIVO!

Autor:

Zabava

09.05.2022

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije otkrile kako je Vidoje izgledao poslednjih dana i šta je radio!

OVAKO JE VIDOJE IZGLEDAO U POSLEDNJIM TRENUCIMA ŽIVOTA: Komšije otkrile DETALJE,  a evo šta je POSLEDNJE URADIO, stoji i dalje ISPRED ZGRADE! JEZIVO!

Foto: instagram.com/vidojeristovic

Muž Nikoline Pišek, Vidoje Ristović iznenada je preminuo na stolu za masažu u subotu u ponoć.

Pokojni istoričar i voditeljka su imali stan na Vračaru u kom su boravili kad su posećivali prestonicu, te su komšije iz zgrade, šokirane smrću, otkrile kako je izgledao, kao i kako se ponašao Vidoje poslednjih dana.

Republika

Foto: instagram.com/vidojeristovic

Vidoje Ristović preminuo

 

- Malopre smo pročitali da je Vidoje preminuo. Tuga, mlad čovek. U poslednje vreme nam je delovao da se malo zapustio, dosta se ugojio. Videla sam ga, čini mi se, pre dva dana. Stajao je tu pred zgradom i pušio tompus, mislim da je čekao nekog. Delovao je nervozno i besno, kao da negde žuri. Sećam se da je pogledao u sat, evo i sad se naježim kad se toga setim. Ja sam tada krenula na pijacu. Evo, i sad stoji opušak ispred zgrade. Nikolinu nisam duže vreme videla ovde, verovatno je u Hrvatskoj. Mnogo mi je žao nje, njoj je sad najteže. Ona se uvek lepo javljala, šetala je kuče tu po kraju. U stanu se ta tragedija nije desila sigurno, mi bismo to znali, dolazila bi i Hitna pomoć. Verovatno je bio negde van stana. Baš ih je poteralo nešto - prvo ona nesreća s gasom u Hrvatskoj, sad ovo. Užas - rekla komšinica iz zgrade koja je insistirala na anonimnosti, piše Kurir.

U obližnjim kafićima ističu da su viđali pokojnog Vidoja i njegovu suprugu.

- Dolazio je, bio nam je čest gost. Bio je galantan, uvek je ostavljao bakšiš. Često mu je društvo pravila i žena s kučetom. Malopre smo čuli šta se desilo i baš nam je žao - rekao je jedan od zaposlenih u kafiću, koji se nalazi na manje od 100 metara od zgrade gde je Ristović živeo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading