PROCURILA INTIMNA FOTKA ČOLINE MLAĐE ĆERKE IZ KREVETA: U ovakvom izdanju je NIKADA niste videli, a dečko pored nje potpuno GO! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.05.2022

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lara Čolić u neočekivanom izdanju!

PROCURILA INTIMNA FOTKA ČOLINE MLAĐE ĆERKE IZ KREVETA: U ovakvom izdanju je NIKADA niste videli, a dečko pored nje potpuno GO! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Stariju ćerku Zdravkla Čolića su svi upoznali, Unu Čolić, ovaj put je Lara mlađa ćerka u epicentru zbivanja

Unu Čolić već smo dobro upoznali, a sada je došao red da upoznamo i njenu mlađu sestru Laru, koja je rođena 2006. godine. Ona je ovih dana obeležila godišnjicu emotivne veze, a tim povodom objavila je i fotografiju sa dečkom, nastalu u spavaćoj sobi.

Ovo nije prvi put da je Lara slikala svog partnera. Prethodnu objavu, na kojoj je u zagrljaju misterioznog muškarca, pratila je poruka: „On ima mesto u mom srcu koje niko nikada neće imati“.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Lara Čolić

 

Imajući u vidu reči Zdravka Čolića izgovorene pre nekoliko godina, verujemo da mu nije lako.

‒ Ponosan sam na svoje ćerke, kao svaki otac. Ja sam tu da ih podržavam i ispunjavam njihove želje. Već lagano počinje i odbrana od dečaka. Ne znam kako ću se izboriti s tim, to mi je najgore. Ali, opet, sve je to život i potpuno normalna stvar.- izjavio je pevač za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading