SASLUŠAN MLADIĆ KOJI JE RANJEN U ZEMUNU: Strpali su me u automobil i ubadali, dok sam vrištao i krvario, skinuli su mi šortc

Autor:

Hronika

26.05.2022

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

R. M. (20), koji je pretučen i uboden tri puta noćas pola sata iza ponoći u Zemunu, na saslušanju je ispričao kako se dogodila "sačekuša", prilikom koje je, kako je naveo, bio "strpan" u vozilo.

SASLUŠAN MLADIĆ KOJI JE RANJEN U ZEMUNU: Strpali su me u automobil i ubadali, dok sam vrištao i krvario, skinuli su mi šortc

Foto: Telegraf/NebojšaMandić

Hitna pomoć na terenu

- Išao sam kući, hodao sam, bio sam na početku ulice u kojoj živim i odjednom su me zaskočila dvojica muškaraca. Imali su maske i odmah su počeli da me udaraju u glavu i telo. Onda su me strpali u kola i u njima su me uboli nožem tri puta u butine. Dok sam vrištao i krvario, oni su mi skinuli šorts. U džepovima sam imao novčanik i mobilni. Uspeo sam nekako da iskočim kroz prozor i takav uleteo u prvu kuću koju sam video. Žena koja tu živi je pozvala policiju i Hitnu pomoć - rekao je on i dodao da su napadači imali crne hiruške maske i kačkete.

Republika

Foto: youtube.com/KissFM Media

Policija

Izjavio je takođe da ne zna ko su napadači, takođe nije želeo da govori o mogućem motivu napada.

O slučaju obavešteno je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako "Telegraf.rs" piše, mladiću su konstatovane lake telesne povrede i biće upućen na kućno lečenje.

Policija radi na rasvetljavanju ovog krivičnog dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading