EVO KAKVO BLAGO KRIJE CAKANA: Ovo je MARIJA, ćerka POZNATE PEVAČICE o kojoj javnost VEOMA MALO ZNA, a evo i zašto! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.05.2022

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Cakanina ćerka se nebavi javnim poslom, a evo kako izgeda.

EVO KAKVO BLAGO KRIJE CAKANA: Ovo je MARIJA, ćerka POZNATE PEVAČICE o kojoj javnost VEOMA MALO ZNA, a evo i zašto! (FOTO)

Foto: youtube.com/ Novo jutro - Dea i Sarapa

Dragica Radosavljević Cakana, poznata pevačica u skladnom braku sa suprugom Nebojšom je punih 25 godina, a malo njih zna da je pre Nebojše volela Borisa iz Beograda, sa kojim je dobila ćerku Mariju, koja pretenerano ne voli da se eksponira, ne bavi e javnim poslom i ima troje dece.

Kada je završila srednju školu, Cakana je otišla u Makarsku kako bi posetila sestru koja je tada radila kao sezonski radnik u ovom mestu. Tada je upoznala Borisa iz Beograda koji je tada radio na Institutu Jaroslav Čeh.

 

 

Njih dvoje proveli su nekoliko dana zajedno, a Cakana mu je tada obećala da će mu se javiti kada dođe u Beograd da studira.

Dobili su ćerku Maju koja nije preterano zainteresovana za javni život, poput njene majke.

Maja je završila muzičku školu, odsek solo pevanje i violina. Danas je udata i ima troje dece, sina i dve ćerke. Porodično žive u inostranstvu.

Cakanin aktuelni suprug Nebojša iz prvog braka ima tri ćerke Mariju, Anu i Ninu koje se, kako pevačica kaže, odlično slažu sa njenom ćerkom. Trude se da praznike provode zajedno na imanju u Sremčici, piše Espreso.

 BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading