SPEKTAKL ZA OPROŠTAJ! Delije protiv Novog Pazara ISPRAĆAJU trenera, ali i KLJUČNE IGRAČE?

Autor:

Sport

27.05.2023

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako će Crvena zvezda izgledati naredne sezone?

SPEKTAKL ZA OPROŠTAJ! Delije protiv Novog Pazara ISPRAĆAJU trenera, ali i KLJUČNE IGRAČE?

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Crvena zvezda iza sebe ima fenomenalnu sezonu.

Osvojila je četa Miloša Milojevića duplu krunu - posle titule koja je stigla još na početku plej-ofa, trofej Kupa Srbije dospeo je u vitrine kluba pobedom u finalnom meču protiv Čukaričkog (2:1).

Sada je crveno-belima ostala još jedna utakmica, više revijalna nego takmičarska jer na Marakanu u nedelju od 19 časova stiže Novi Pazar koji, poput Zvezde, ne juri bodove i sezonu će sigurno završiti na šestom mestu.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde posle finala Kupa Srbije

 

Biće ovo prilika da delije proslave titulu sa igračima i stručnim štabom i isprate Miloša Milojevića kog naredne sezone menja Barak Bahar, ali su navijači pred ovaj susret i u velikom strahu jer bi meč protiv Pazaraca mogao da bude poslednji i za nekolicinu ključnih igrača iz aktuelnog sastava.

Osim Nenada Krstičića koji nije u prvom planu i džokera crveno-belih, Slavoljuba Srnića kojima ugovor sa Zvezdom ističe krajem juna ove godine, naredne sezone u timu bi mogle da se dese i neke drastične promene!

Nosioci igre poput Aleksandra Dragovića, Strahinje Erakovića, Aleksandra Pešića i Mirka Ivanića u izjavama pre i posle finalnog meča Kupa Srbije najavili su da bi mogli da napuste klub.

Republika

Foto: Starsport

Dragović i Pešić

 

Dragović, koji ima ugovor do leta 2024. godine, prvi je istakao da želi da ode:

Došlo je vreme za promenu. Želim da odem. Zaista sam dve godine dao sve za ovaj klub. Verujem i nadam se da mi niko neće postavljati prepreke i da će moja želja za promenom biti shvaćena i prihvaćena - rekao je nekadašnji reprezentativac Austrije, a njegov kolega iz odbrane, Strahinja Eraković, takođe je zabrinuo delije:

Prelazni rok tek počinje, rano je da pričam o tome. Imam 22 godine i još 15 godina karijere, sigurno da ću igrati Ligu šampiona, voleo bih da to bude sa Zvezdom, ali ukoliko se ne desi, bože moj - istakao je Eraković.

Republika

Foto: Starsport

Strahinja Eraković

 

Pored njih dvojice, oglasio se i Mirko Ivanić koji je rekao da "ne zna da li ostaje u klubu", a sidro bi mogao da digne i heroj finala Kupa, Aleksandar Pešić, koji je na meti Ferencvaroša.

Na sve ovo, pozajmljeni igrači poput Marka Rakonjca i Aleksa Viga, takođe bi mogli da napuste klub ako ne stignu nove ponude. Rakonjcu ugovor o pozajmici sa Zvezdom ističe poslednjeg dana juna, dok će Vigo sigurno ostati u klubu bar malo duže - do 31. decembra.

Republika

Foto: Starsport

Aleks Vigo

 

Kada se sve ovo sabere i oduzme, spektakl koji su delije najavile na proslavi titule protiv Novog Pazara mogao bi da bude i oproštaj od čitave plejade igrača koji su ostavili dubok trag u Crvenoj zvezdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading