ŠOK NA MARAKANI! Najbolji igrač Crvene zvezde NAPUŠTA klub posle DUPLE KRUNE?!

Autor:

Sport

26.05.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova loša vest za navijače ekipe iz Ljutice Bogdana.

ŠOK NA MARAKANI! Najbolji igrač Crvene zvezde NAPUŠTA klub posle DUPLE KRUNE?!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su osvojili novu duplu krunu, treću u nizu, pošto su sa 2:1 savladali ekipu Čukaričkog.

Ipak, navijači crveno-bele ekipe nisu imali previše razloga za slavlje. Nakon informacije da je Mirko Ivanić blizu odlaska, njegovim stopama bi mogao da pođe još jedan fudbaler Zvezde.

U pitanju je Strahinja Eraković, kog Transfermarkt procenjuje na sedam miliona evra, čime je najskuplji igrač u beogradskom velikanu.

- Ne znam, videćemo. Prelazni rok tek počinje, rano je da pričam o tome. Imam 22 godine i još 15 godina karijere, sigurno da ću igrati Ligu šampiona, voleo bih da to bude sa Zvezdom, ali ukoliko se ne desi - bože moj - odgovorio je Eraković.

Nakon toga je istakao da je iza njega i njegovog tima sjajna sezona.

- Fantastična sezona je iza nas. Možda smo u nekim momentima igrali slabije, ali kada biste pitali navijače da li više žele trofeje ili da igramo bolje bez trofeja, verujem da bi svi izabrali duplu krunu. Svaki zvezdaš treba da bude presrećan jer smo sinoć uspeli što nije niko nikada u našoj zemlji i osvojili treću duplu krunu u nizu - dodaje Eraković.

Foto: Starsport

Strahinja Eraković u dresu Crvene zvezde

Zatim je sreću poručio Milošu Milojeviću, koji se ovim trofejom oprostio od Marakane.

Imali smo dobru saradnju, lično i saigrači. Želim mu sreću u nastavku karijere i čestitam na duploj kruni - rekao je Eraković o svom treneru.

Za kraj, imao je svoje reči i za Baraka Bahara, novog menadžera Crvene zvezde.

- I on je dobar trener koji je imao odlične rezultate u Izraelu. Tek treba da se upoznamo sa njim i da vidimo njegove zamisli - zaključio je srspki defanzivac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading