TRENER ČUKARIČKOG CITIRAO ŽELJKA OBRADOVIĆA: Zakuvalo se pred FINALE Kupa!

Autor:

Sport

24.05.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda juri treću vezanu duplu krunu, Čukarički se nada drugom trofeju u Kupu.

TRENER ČUKARIČKOG CITIRAO ŽELJKA OBRADOVIĆA: Zakuvalo se pred FINALE Kupa!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde i Čukaričkog će odmeriti snage u finalu Kupa Srbije, a taj duel je zakazan za četvrtak, 25. maja, u 21 čas.

Pred finale, puno pažnje se u medijima posvetilo stadionu na kom će meč biti odigran, a odluka je na kraju da se završna utakmica najmasovnijeg takmičenja u Srbiji odigra na Marakani.

Pred ovaj duel, izjavu je dao i Dušan Kerkez, trener Čuke.

Sve utakmice smo do sada igrali u gostima, sve pobedili, bez primljenog gola. Sad nas čeka finale, jedna utakmica, autsajderi smo, ali sigurno ćemo biti bolji nego na prethodnim utakmicama. Daćemo sve od sebe, ovakve prilike se pružaju možda jednom u životu i probaćemo da osvojimo trofej - istakao je Kerkez na konferenciji za medije.

Zatim je odlučio da citira nedavnu izjavu Željka Obradovića da je "umor samo u glavi", što se nikako neće svideti simpatizerima crveno-belih.

Dodao je i da su njegovi izabranici ostvarili postavljene ciljeve u ovoj sezoni.

Sezona iza nas je odlična, ostvarili smo ciljeve, ali siguran sam da na jednoj ovakvoj utakmici možemo da damo još više - naveo je Kerkez, koji je istakao i da bi više voleo da se ovakva utakmica igra na Nacionalnom stadionu.

Foto: Starsport

Dušan Kerkez, trener Čukaričkog

Oglasio se i Marko Docić, kapiten ovog tima.

Svi jedva čekamo da izađemo na teren, da uživamo, neće nam biti lako, protivnik je najteži mogući, koji posebno dobro igra sve na terenu, ali verujem da možemo da se suprostavimo - istakao je Docić.

Podsetimo, "brđani" će na ovom susretu biti lišeni pomoći Zorana Popovića, Radovana Pankova i Vladimira Lučića, koji su pozajmljeni igrači Crvene zvezde, a neće biti ni povređenih Stefana Kovača i Ibrahima Ndiajea, baš kao ni suspendovanog Sambe Sisoka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading