POTRESAN OPROŠTAJ BELOG OD JUTJUBERA KOJI SE OBESIO: Znam koliko si suza lio, sam u radionici, i koliko ti je BILO TEŠKO!

Autor: Republika, S.S.

Hronika

24.05.2023

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znam samo koliko si suza lio sam u radionici dok nije nikoga bilo - prisetio se Beli

POTRESAN OPROŠTAJ BELOG OD JUTJUBERA KOJI SE OBESIO: Znam koliko si suza lio, sam u radionici, i koliko ti je BILO TEŠKO!

Foto: instagram.com/ljubi.chika

Mirko i Beli

Nekadašnji kandidat za predsednika Srbije Ljubiša Preletačević Beli oprostio se danas od svog bliskog prijatelja Mirka Rašića, koji je sebi juče presudio vešanjem u jednoj garaži u Surčinu.

Mirko je bio popularni jutjuber koji je na toj platformi prenosio svoja stručna znanja o auto-mehanici i automobilima.

Potresnu objavu Belog prenosimo u celosti:

- Brate moj. Je l' mi veruješ da te kapiram? Koliko to god zvučalo čudno, ali tako je. Poznavao sam te na poseban način, kao i ti mene. Nakon Žakija i Mirka smo pravili pauzu u našem druženju, a do tada smo bili nerazdvojni. Sećam se momenta kada smo posle godinu dana seli na piće i kada sam shvatio koliko smo obojica sazreli, ja uz Tamaru, a ti uz Marijanu. Bio sam oduševljen tvojim stavovima i energijom i kako smo bacali rečenice kao nikad do tad, uvek je bila naša klasična babunarija ali tog dana kao da smo razumeli kako svet funkcioniše. Nakon toga smo se viđali ko da smo kumovi, ono, na nedelju-dve ali smo se voleli i poštovali više nego ikad. Kapiram te brate moj. Ne krivim te. Zašto što si pokupio one mačiće sa autoputa ja sam upoznao moju Tamaru, kod tebe u starom servisu. Je l' se sećaš kako sam se zaljubio u nju i kako si mi se smejao jer sam bio potpuno paralisan i izgubljen? Bio si mi podrška. Delili smo dinar, parče leba, buksne, snove. Delili smo savete jedan drugom. Voleli smo se.

Republika

Foto: youtube.com/Mirko Rasic

Mirko Rašić

Tvoj odlazak je poruka za sve nas, ti si naša generacija, neko ko je odrastao isto kao svi mi, ko je vaspitavan na isti način, neko ko nije delio svoju bol sa drugima jer je učen da muškarci ne plaču.

Znam samo koliko si suza lio sam u radionici dok nije nikoga bilo, znam koliko ti je teško bilo, a vešto si to krio. Ne krivim te brate moj. Nisi ti kriv! Jedino što je krivo u celoj ovoj priči je to što neću više moći da slušam tvoje kretenske fore i pesme koje si pevao po ceo dan, bio si neko ko je znao svaki je*eni refren na ovom svetu, onaj koji je imao osećaj za druge i više nego što bi čovek trebalo da ima, onaj koji je delio šakom i kapom kao da mu je otac Šejk, a ne majstor Đura.

Mire, do ovog trenutka nisam znao koliko mi značiš u životu i koliko te volim i to je sranje! Ne krivim te! Nisi ti kriv! Nisam ni ja kriv što nisam umeo da podelim svoju ljubav sa tobom do kraja jer sam i ja isto tako vaspitavan, spartanski. Znaš me i kad ti kažem da nisam ovoliko plakao ni za svojim Sidžimom, znam da mi veruješ, doslovno se raspadam i sebe sam iznenadio jer me je tvoja smrt učinila ponovo čovekom koji ima duboku empatiju i osećanja jebote.

Republika

Foto: Instagarm.com/ljubi chika

Beli i Mirko

Osećam svaki svoj organ u telu dok jecam i lijem litre suza za koje nisam znao ni da postoje u meni. Brate moj. Oprosti što te češće nisam viđao ali znam da me znaš. Znam da smo imali odnos kao da smo odrasli zajedno, bili smo Halil i Milan jebote, Žaki i Mire. Nedostajaćeš mi, ali te kapiram brate moj.

Pošto nismo uspeli da odemo golfom dvojkom za Berlin, vidi, reši nam gore neku dvojku pa kad dođem da odradimo to, nije u redu da to ostane neštiklirano u našim ciljevima.

Znam da znaš da 2pac - Better Dayz ide na max, to je naša stvar bila i biće. Čuvaj se gore, nemoj da praviš dvaput iste greške. Volim te druže - napisao je Beli na svom instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading