MIRKOVE OBJAVE POSVEĆENE DECI KIDAJU DUŠU! Ćerkica u garaži vrši "kontrolu", veliki planovi za njihovo mesto! (FOTO)

Autor:

Vesti

24.05.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo poznatog jutjubera Mirka Rašića pronašao je juče njegov kolega u garaži u Surčinu.

MIRKOVE OBJAVE POSVEĆENE DECI KIDAJU DUŠU! Ćerkica u garaži vrši "kontrolu", veliki planovi za njihovo mesto! (FOTO)

Foto: youtube.com-Mirko Rasic

Jutjuber Mirko Rašić (33), poznatiji kao Neovlašćeni serviser, a čije je telo juče pronađeno u garaži u Surčinu, bio je aktivan na društvenim mrežama, a poslednji video na svom Jutjub kanalu objavio je samo dva dana uoči smrti.

Dok se mnogi pitaju šta je moglo biti uzrok njegove smrti, a budući da se navodi da se obesio u garaži, tu je tužna činjenica, a to je da je Mirko imao pravu armiju ljudi koja je pratila i podržavala njegov rad, kao i to da se činilo da ima divan život.

Detalje iz njegovog privatnog života Mirko je neretko delio i na svom Instagram nalogu, pa se tako kod njega mogu naći emotivne objave nastale pre sedam nedelja na njegovom zvaničnom Instagram nalogu, gde se vidi da je imao najlepše planove za svoju decu.

- Napraviće vam tate pravo mesto za igru, kako za vas, tako i za sebe - navodi se ispod jedne od fotografija na kojima je Mirko sa prijateljem i mališanima.

 

 

Ono što kida dušu je i objava na kojoj se nalazi Mirkova ćerkica u salonu, kako "kontroliše" delove za automobile.

 

 

- Samo da ne krene tatinim stopama. Ali ovo zasigurno znači jedno, da ću imati pravog kontrolora posla - navodi Mirko ispod objave.

I na ljubavnom planu, činilo se, dobro mu je išlo. Naime, Mirko je bio u zajednici sa Marijanom, koja se bavila istim poslom kao i on. 

Slike na njenom Instagram profilu svedoče o velikoj ljubavi, a ona se još uvek nije oglašavala povodom ove tragedije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading