UHVATIO ŽENU U AKCIJI SA DRUGOM, A IZ OSVETE IH SNIMIO: Ljubavnik bez veša trči oko kuće, snimak ODUVAO društvene mreže (FOTO/VIDEO)

Autor:

Lifestyle

26.05.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scena kao iz španskih serija, pogledajte snimak!

UHVATIO ŽENU U AKCIJI SA DRUGOM, A IZ OSVETE IH SNIMIO: Ljubavnik bez veša trči oko kuće, snimak ODUVAO društvene mreže (FOTO/VIDEO)

Foto: Tviter/ zoranceran2

Prevara je najčešći razlog okončanja ljubavnog odnosa. Prema nekim istraživanjima ključan razlog zbog kog se ista događa je seksualno nezadovoljstvo, iako mnogi misle da je uzrok u lošim odnosima ili nekom nerešenom problemu, zapravo ne. Jedan muškarac uhvatio je svoju ženu u prevari, ali je bio toliko priseban da je isto i snimio.

Situacija se dogodila u Brazilu kada ljubavnik koji je go beži od razjarenog muža. Kako se iz snimka može videti, muškarac ulazi u kuću sa upaljenom kamerom na telefonu, što znači da je sumnjao u ženinu vernost.

Njegova polugola supruga, tek ogrnuta peškirom, pokušavala je da se skloni od kamere, dok su se videle samo noge nekog muškarca kako istrčava iz kuće. Muž je pokušavao da prati ljubavnika koji je bez donjeg veša bežao oko kuće. Inače, reč je dobrim prijateljima.

Foto: Tviter/ zoranceran2

Uhvaćena žena u peškiru

Onda se besan muž ponovo suočio sa ženom i objašnjava kako joj je on pomogao kada je bila bez igde ičega. Ona je došla iz Venecuele i praktično baš ništa nije imala. Na kraju snimka pojavljuje se drug, ovoga puta ogrnut peškirićem, muškarci su počeli da se svađaju, a šta se dalje desilo, ne znamo.

- Zaljubio sam se u tebe, dao ti dom, hranu, odeću, nakit, automobil -  pričao je dok je snimao preljubnicu koja se izgleda nije mnogo potresla što je uhvaćena na delu.

Znamo da su ljudi na Internetu osuđivali ženu, ali mnogima je bilo zanimljivo to što je ljubavnik bez veša bežao, piše "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading