"MOJ TATA NE MOŽE DA GA DRŽI U PANTALONAMA I PRETIO SAM DA ĆU SVE REĆI MAMI": U trougao umašana i KOMŠINICA, i svi kriju jedno!

Autor:

Lifestyle

13.05.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Moj tata ne može da ga drži u pantalonama, a otkako sam otkrio da mamu vara po drugi put, pretim da ću joj reći istinu".

"MOJ TATA NE MOŽE DA GA DRŽI U PANTALONAMA I PRETIO SAM DA ĆU SVE REĆI MAMI": U trougao umašana i KOMŠINICA, i svi kriju jedno!

Foto: Izvor: Unsplash/ We-Vibe Toys

Kada u braku jedna osoba vara, nisu samo partneri ti koji trpe. Ako ste zajedno gajili decu, velika je verovatnoća da će i oni sami osetiti da nešto nije kako treba. Upravo tako, jedan muškarac otkrio je kako njegov tata već drugi put vara majku zbog čega mu je zapretio da će joj sve ispričati.

- Moj tata  ne može da ga drži u pantalonama, a otkako sam otkrio da moju mamu vara po drugi put, pretim da ću joj reći istinu. Bio sam tako ljut na njega kad sam neočekivano došao kući i uhvatio ga u krevetu s našom komšinicom. Mama je bila na poslu. Imam 23 godina, moj tata 50, a mama 52 i zajedno su već 30 godina - počeo je svoju ispovest.

-  Otkad pamtim, tata je imao oko za dame. On je šarmer i koketa. Nikada nisam mislio da on time nešto misli, sve do pre nekoliko godina kada je izašao napolje da razgovara i tada sam čuo da priča sa nekom ženom,  govoreći joj da je voli i kako jedva čeka da ponovo bude sa njom. Suočio sam se sa njim i priznao je da je imao aferu sa nekim sa posla. Obećao je da je to trenutno, završiće i bilo je kratko. Rekao je da su mama i on imali nekih problema, a da je on slab i glup.

Foto: shutterstock

Muškarac i žena se svađaju

- Tom prilikom sam mu poverovao - ali ovaj put sam ljut. Rekao sam mu da ako on ne kaže mami, ja ću. Tata kaže da ću joj slomiti srce ako sazna i molio me za još jednu priliku. Ne znam šta da radim.  Molio me da ništa ne govorim i zaklinjao se da će prekinuti aferu. Kaže da voli mamu i da ne želi da je izgubi. Međutim, ne verujem mu niti razumem zašto stalno vara. Do sada nisam ništa rekao. Ne želim da uništim mamu. Ali ako ovo ponovo zadržim za sebe, činiće se kao da ga podržavam. Nije pošteno - traži pomoć muškarac od savetnice "Suna".

Savetnica mu je objasnila da ga je upravo otac doveo u težak položaj.

- Moraš da mu objasniš kakav psihički teret ti je natovario. Daj mu priliku da razgovara sa tvojom mamom. Moguće je da tvoja mama već zna ili sumnja da je vara. Nikada ne znamo tačno šta se događa u odnosima drugih ljudi. I nemojte se time baviti sami.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading