20 GODINA POTROŠILA JE NA AFERU SA OŽENJENIM MUŠKARCEM: Odrekla se braka i dece, sve protraćila, a onda je stigla GORKA ISTINA

Autor:

Lifestyle

21.04.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle 20 godina sve je izgubila.

20 GODINA POTROŠILA JE NA AFERU SA OŽENJENIM MUŠKARCEM: Odrekla se braka i dece, sve protraćila, a onda je stigla GORKA ISTINA

Foto: shutterstock

Prevare i opstajanje u vezama sa oženjenim muškarcima, ali i udatim ženama kao da se svakim korakom normalizuju. Svakako, to nije ni lepo, a ni moralno, ali deluje da kao društvo to prihvatamo ili samo idemo ka tome. Jedna žena u svojoj ispovesti ispričala je ni malo lepo iskustvo. Sada kada se osvrne shvatila je da je potrošila 20 godina na aferu sa oženjenim muškarcem. 

- Protraćila sam 20 godina svog života na aferu s oženjenim muškarcem. U početku se naša veza vrtela oko intimnog odnosa - delovao je tako iskusno i samouvereno da ga se nisam mogla zasititi. Odrekla sam se svega da bih bila s njim - braka, dece, čak i karijere. Tokom godina pokušala sam nekoliko puta otići, ali nikad nisam mogla da se sklonim.

Inače, ona sada ima 41 godinu, a on 59, a upoznali su se na poslu kada je tek počela da radi nakon završetka fakulteta. 

- Bio mi je šef i odmah smo se dogovorili. Bila sam slobodna i iako je on bio oženjen, rekao je da stvari kod kuće nisu sjajne. Nije prošlo dugo pre nego što smo imali vruću aferu. U tom trenutku bila sam odlučna da ću izgraditi život za sebe. Nisam očekivala da će stvari među nama potrajati jer je bilo očigledno da obožava svoju decu.

Foto: Shutterstock

Muškarac ljubi ženu

Kako je vreme prolazilo, emocije su se produbljivale.

- Naša afera se pojačavala, a moja osećanja prema njemu produbljivala. Nikada nije obećavao da će ostaviti svoju ženu, ali mislila sam da će se razvesti ako ga nateram da me voli dovoljno. Previše sam ga volela i pomisao da ću ga izgubiti postala je preteška za mene.

Sada kada pogleda shvata da mu je dala 20 godina života, a da on zapravo nikad nije bio njen.

- Odbila sam prilike za karijeru kako bih mogla ostati blizu njega, a kad su pravi muškarci pokazali interes za mene, nisam im dala priliku. Ne mogu sebi da pomognem, a da se ne setim da sam bacila ceo svoj život i sada mislim da je prekasno.

Savetnica "Suna" joj je objasnila:

- Pošto imaš 41 godinu to ne znači da je život blizu kraja. Sada počinješ da shvataš da veza nema budućnost. Da, trebalo ti je 20 godina da dođeš do ove tačke, ali ovo smatraj početkom, a ne krajem. Izvući ćeš mnogo lekcija iz ovog iskustva i sada ćeš više nego ikad znati šta želiš od života. Sada je vreme da počneš da živiš život kakav želiš - poručila joj je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading