NAJPOZNATIJI ADVOKAT OTKRIO ZBOG ČEGA SE PAROVI RAZVODE: Evo ko je uvek KRIV "Nakon razvoda imaš jedno dete manje o kome moraš da brineš"

Autor: N.J.

Lifestyle

10.05.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat za razvod primetio je šta je glavni problem među parovima čiji se brak raspao.

NAJPOZNATIJI ADVOKAT OTKRIO ZBOG ČEGA SE PAROVI RAZVODE: Evo ko je uvek KRIV "Nakon razvoda imaš jedno dete manje o kome moraš da brineš"

Foto: Shutterstok

Denis Vetrano je porodični advokat specijalizovan za razvode i posebno je popularan na TikTok - u . On je objavio video na pomenutoj mreži gde je želeo da objasni šta je glavna stvar oko koje se partneri sukobljavaju. Njegovo objašnjenje postalo je viralno i dospelo je čak do četiri miliona ljudi.

- Vidim zaposlene mame kako rade sve, a vidim i muževe kako se povlače i govore: "Ne moram ništa da radim!". Ona ima decu, namirnice, pranje veša, pripremu obroka, ima posao, i usput, zarađuje novac i plaća deo za kuću i radi sve ostalo. On ide ovde, ide da igra ovo,  da se druži sa prijateljima - objasnio je on, a mnoge žene su u komentarima potvrdile da je advokat zapravo u pravu.

Foto: shutterstock

Par se svađa

“Nakon razvoda imala sam jedno dete manje o kom sam morala da se brinem", “Zbog toga sam se razvela. Zatim me optužio za varanje! Kad bih imala vremena? Čak i ne sednem na kauč”, “Imala sam manje posla kao samohrana majka dvoje dece nego kao udata majka dvoje dece”, pisale su.

Takođe, mnogi su istakli da su nakon razvoda manje pod stresom, na šta je advokat odgovorio:

- Ne bi trebalo uopšte da budete pod stresom, ali mnogi su manje pod stresom nakon razvoda.

Inače, 2016. godine studija istraživača u Mičigenu otkrila je da muževi stvaraju dodatnih sedam sati kućnih poslova nedeljno koje žene na kraju rade.
Istraživanje, koje je analiziralo podatke iz vremenskih dnevnika, otkrilo je da prosečna udata žena nedeljno radi sedam sati više kućnih poslova od prosečne neudate žene - dok prosečan oženjen muškarac radi samo jedan sat više kućnih poslova nedeljno od samaca, prenosi "Indepedent".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading