PROBLEMI ZA SRPSKOG ŠAMPIONA! Zvezda ga SILNO želi, ali i još ŠEST klubova! Hrvati KVARE PLAN crveno-belih!

Autor:

Sport

11.05.2023

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Maribora Žan Vipotnik nalazi se na listi želja Crvene zvezde.

PROBLEMI ZA SRPSKOG ŠAMPIONA! Zvezda ga SILNO želi, ali i još ŠEST klubova! Hrvati KVARE PLAN crveno-belih!

Foto: Starsport

Marakana

Crvena zvezda intenzivno traga za napadačem, a na listi želja kluba sa Marakane nalazi se golgeter Maribora Žan Vipotnik.

Sjajni golgeter će od leta napustiti "Ljudski vrt", ali za budućnost ne mora da brine, jer u redu za njegovim potpisom stoji čak sedam klubova, među kojima je i šampion Srbije.

Vipotnik je dao 20 golova na 28 mečeva u slovenačkom prvenstvu, zbog čega je i dalje interesantan crveno-belima koju su imali priliku da se i uživo uvere u njegove kvalitete.

Novi-stari prvak Mozzart Superlige imaće, ipak, veoma velikih problema ukoliko hoće da istraje u nameri i dovede Žana u Ljutice Bogdana.

Naime, sportski direktor Maribora Marko Šuler, potvrdio je u razgovoru za slovenačke medije da još šest klubova žele ubojitog napadača u svojim redovima.

- Jasno je da će otići, samo je pitanje gde i pod kojim uslovima. Razgovaramo sa šest klubova, među kojima je i Dinamo. Na kraju krajeva, tu reč ima i Žan s kojim smo zbog toga i produžili ugovor. Klubovi sami dižu cinu, mi smo postavili svoju, ali ona je već premašena. Tri kluba igraju u jednoj od pet najjačih liga. Četvrti je takođe veoma respektabilan - rekao je Šuler.

U međuvremenu, na Marakani zadovoljno trljaju ruke, jer je njihov učenik Jovan Mijatović postigao debitantski gol u seniorskoj konkurenciji. Popularni Bekam bio je strelac u pobedi nad Voždovcem od 2:0, a i drugi napadač Aleksandar Pešić načeo je mrežu "zmajeva".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading