BOMBA NA MARAKANI! Zvezda pikirala špica za LIGU ŠAMPIONA: Daje skoro GOL PO MEČU, delije će biti ODUŠEVLJENE!

Autor:

Sport

04.05.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će do realizacije transfera doći ostaje da se vidi.

BOMBA NA MARAKANI! Zvezda pikirala špica za LIGU ŠAMPIONA: Daje skoro GOL PO MEČU, delije će biti ODUŠEVLJENE!

Foto: Starsport

Delije

Crvena zvezda već dugo traži pravo rešenje u napadu.

Aleksandar Pešić nema adekvatnu podršku, Jovan Mijatović je i dalje veoma mlad, Marko Rakonjac traži željenu formu, a Piter Olajinka koji stiže na leto trenutno je povređen.

Zbog toga na Marakani razmišljaju i o slovenačkom reprezentativcu Žanu Vipotniku. A, kako i ne bi razmišljali kada pogledaju moćnu statistiku Slovenca ove sezone.

Napadač Maribora, koji je nedvano napunio 21 godinu, pre dva dana je postigao još jedan gol za svoj tim - ovoga puta u pobedi nad Murom rezultatom 3:1.

Tim golom Vipotnik je došao do neverovatne cifre od 20 pogodaka na 28 mečeva u domaćem šampionatu, uz tri koliko je postigao i u Kupu.

 

 

Čelnici Zvezde već su išli lično da ga gledaju i ne kriju da je jedna od opcija, mada definitivno nije primarna. S druge strane, pitanje je i koliko crveno-beli finansijski mogu da isprate trku za Vipotnika.

Zagrebački Dinamo je navodno odustao, jer je cifra od 4,2 miliona koliko Maribor traži previše za njih. Ujedno ,slovenački tim, kao i Vipotnik sam, čekaju ponudu iz Bundeslige o kojoj se stidljivo priča.

Da li biste vi voleli da vidite Vipotnika u dresu Crvene zvezde?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
BonyM

04.05.2023 17:22

Kakav naslov🤣🤣🤣🤣 Ima kod mene u ulici fudbaler koji postiže dva gola po utakmuci u beton ligi