ERAKOVIĆ U PREMIJER LIGI? Na Marakanu stiglo 7.500.000 evra - poznato gde će reprezentativac Srbije igrati sledeće sezone!

Autor:

Sport

10.05.2023

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pouzdani defanzivac pred ispunjenjem dečačkog sna.

ERAKOVIĆ U PREMIJER LIGI? Na Marakanu stiglo 7.500.000 evra - poznato gde će reprezentativac Srbije igrati sledeće sezone!

Foto: Starsport

Defanzivac Crvene zvezde Strahinja Eraković

Defanzivac Crvene zvezde Strahinja Eraković ostaće na stadionu "Rajko Mitić" i naredne sezone, otkrio je poznati srpski menadžer Dejan Joksimović u razgovoru za ruski "RB Sport".

Dete crveno-belih je takvu odluku donelo zahvaljujući želji da se sa svojim voljenim klubom oproba u elitnom takmičenju, a na "Marakani" su glatko odbili ponudu ruskog premijerligaša Krasnodara tešku 7,5 miliona evra.

Krasnodar? Ovo su neke stare vesti, čak i od prošle godine. Mislim da želi da igra u Ligi šampiona, a Crvena zvezda će igrati u grupnoj fazi - razjasnio je Joksimović Rusima Erakovićev status.

Republika

Foto: Starsport

Eraković ostaje u Zvezdi

Osim na Istoku, za reprezentativcem Srbije postoji interesovanje i iz Bundeslige, preciznije Volfsburga, a klub iz Ljutice Bogdana nikako ne planira da proda popularnog Čupu za manje od deset miliona evropskih novčanica.

Podsetimo da Erakovićev ugovor sa Crvenom zvezdom traje do juna 2026. godine, a ove sezone odigrao je 27 utakmica u Mozzart Bet Superligi Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Dositej

11.05.2023 19:01

Koga bre lazete. Ne kopcamo se mi na ledja. Erakovic nemoze ni u Zvezdi da igra. A sad sto ga guraju svim silama ,pa i u medijima to je druga prica.

Darko

11.05.2023 21:23

@Dositej - Bitno je da moze Fejsa, jebes Erakovica

Dositej

12.05.2023 07:39

Momak. Potrazi strucnu pomoc. Ja sam zvezdas,ali onaj pravi, a ne instant kao ovi sada. Niti sam pominjao Fejsu, ni Partizan. Ja pricam o forsiranju necega sto neide u korist Zvezde i Srpskog fudbala. Forsiranjem Erakovica izgubili smo bar 3 dobra stopera koja bi se afirmisala u Zvezdi i napravili karjeru kao Vidic. E sad sto neko ima deuge vizije ,vreme ce pokazati. Voleo bi da gresim. Onaj ko prati fudbal u Srbiji i ko se razume ,zna o cemu pričam. Jadni smo mi kada nemozemo igraca da prodamo za 10 mil.a to Zbezda noje napravila godinama..Pa da li treba da uce posao od Mladosti iz Lucana ili Čuke,koji samo za jednan prelazni rok naprave 4 najbolja transfera u ligi.