NOVI ŽIGIĆ STIŽE NA "MARAKANU"? Zvezda naciljala golgetera za Ligu šampiona! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.05.2023

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli pronašli pojačanje u Mozzart Bet Superligi Srbije, sve će biti poznato u narednih nekoliko nedelja.

NOVI ŽIGIĆ STIŽE NA "MARAKANU"? Zvezda naciljala golgetera za Ligu šampiona! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Napadač TSC-a Petar Ratkov nalazi se na meti Crvene zvezde, koja ima veliku želju da ga angažuje već na leto, saznaje naš portal. 

Korpulentni centarfor koji ima tek 19 godina skrenuo je pažnju na sebe ove sezone sa devet superligaških golova na 30 utakmica koliko je odigrao u dresu Topolaca, a zbog svoje visine (193 cm) i načina igre porede ga sa Nikolom Žigićem.

Ratkov je uspeo da savlada i kapitena srpskog šampiona Milana Borjana, postigavši spektakularan gol na TSC areni u porazu svog tima rezultatom 2:1.

Mladog špica ugovor veže za klub iz Bačke Topole do juna 2024. godine, a spekuliše se da je odbijena ponuda za njega od strane Njujork sitija vredna dva miliona evra. Ratkova prate brojni evropski klubovi, poput Anderlehta, Parme i Rendžersa, a Zvezda će pokušati da zaigra na "kartu" direktnog plasmana u Ligu šampiona za sezonu 2023/2'24.

Interesovanje postoji, videćemo da li će se naš najtrofejniji klub dogovoriti sa Vojvođanima i privoleti Ratkova da se preseli u Ljutice Bogdana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading