PANIKA MEĐU ZVEZDAŠIMA! Na Marakanu se VRAĆA igrač koga navijači NE ŽELE da vide!

Autor:

Sport

10.05.2023

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavljivan je Filipo Falko na Marakani kao veliko pojačanje, međutim, "Mesi iz Salenta" nikada nije opravdao taj nadimak.

PANIKA MEĐU ZVEZDAŠIMA! Na Marakanu se VRAĆA igrač koga navijači NE ŽELE da vide!

Foto: Starsport

Dioini

Loše igre i neubedljiva izdanja, naterale su Crvenu zvezdu da omalenog vezistu prosledi na pozajmicu u Kaljari, gde se takođe nije proslavio.

Da zlo bude još veće po njega, Falko je imao jednu od najgorih sezona u karijeri. Veoma malu minutažu, uz ulogu epizodiste, koja je dovela do toga da uprava ovog kluba ne produži saradnju sa njim.

Iz kluba sa Sardinije stiglo je saopštenje u kome se kaže da je Italijan operisao meniskus levog kolena, odnosno, da je za njega završena sezona! Budući da uprava Kaljarija neće otkupiti njegov ugovor, Falko će se vratiti na Marakanu!

Foto: Starsport

 

Iskusni ofanzivac je prošlog leta došao u nekadašnjeg člana elite i u prvom delu sezone upisao 11 nastupa od kojih sedam kao starter. Dolazak na klupu "prekaljenog vuka" Klaudija Ranijerija označio je gubitak mesta u timu za Falka, koji je posle toga upisao samo pet duela i zabeležio 250 minuta provedenih na terenu… Sveukupno nekadašnje pojačanje Zvezde je odigralo 14 mečeva, bez postignutog ili nameštenog gola!

Prema pisanju lokalnih medija, ako uđe u Seriju A, Kaljari će značajno promeniti igrački kadar, a na "dnevnom redu" će se naći pozajmljeni fudbaleri. Trenutno u ovom timu ima dva takva igrača, od kojih je Falko jedan. Čak i da se ekipa vrati u italijansku elitu, sa Filipeom neće produžiti saradnju.

Sjajne igre u Lećeu, promovisale su Falka u "Mesija iz Salenta", koji je na Marakanu došao na zimu pre dve godine, u transferu vrednom 1.200.000 evra. U crveno-belom dresu zabeležio je 36 mečeva, dao šest golova i četiri puta bio asistent, dok mu aktuelni ugovor važi do 2024.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading