MILOJEVIĆEV NASLEDNIK JE UDARNA VEST: Zvezda pronašla IDEALNO REŠENJE na klupi - na Marakanu stiže TRENERČINA za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

10.05.2023

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delije mogu da budu mirne pred nove evro-izazove.

MILOJEVIĆEV NASLEDNIK JE UDARNA VEST: Zvezda pronašla IDEALNO REŠENJE na klupi - na Marakanu stiže TRENERČINA za Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Poznati fudbalski menadžer Ranko Stojić izjavio je za "TV Arena" da je Crvena zvezda pronašla odlično rešenje u liku Baraka Bahara, koji će naslediti Miloša Milojevića na klupi srpskog šampiona.

- Jako dobar je korak napravljen angažovanjem Baraka Bahara kao trenera, hvalili smo ga posle mečeva Makabija protiv Zvezde. Po mom mišljenju ne bi mogli da izaberu boljeg trenera od njega. To je važno, ima moderne ideje i prati trendove, igra visoko, igra presing, sve ono što igraju veliki klubovi u Evropi, a isti su zahtevi sada i na Marakani. Znam da Zvezda radi na tome da se dovedu igrači koji odgovaraju profilom i koji mogu da se uklope u njegov sistem - naveo je Stojić, koji je potom prokomentarisao činjenicu da će crveno-beli biti smešteni u treći šešir pred žreb za grupnu fazu elitnog takmičenja.

Republika

Foto: Starsport

Bahar savršeno rešenje - Ranko Stojić

Pre neki dan sam analizirao i čini se da će Crvena zvezda verovatno biti u trećem šeširu, ali nisam siguran koliko je to toliko povoljno. U četvrtom šeširu ima i opasnijih klubova. Mora dobro Zvezda da se spremi za Ligu šampiona i da ima tim od 18 do 22 igrača, pošto jedna ili dve povrede nosilaca i te kako mogu da utiču - zaključio je Stojić.

Podsetimo da je Milojević uspeo da odbrani šampionsku titulu, a Zvezda će pokušati da stigne do nove "duple krune" na TSC areni, gde će odigrati polufinale i eventualno finale Kupa Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Baki

10.05.2023 10:29

Baš svašta. Da bi "Zvezda" igrala to što, navodno, Bahar hoće (visoko i presing) mora da ima igrače za to, tj. perfektnu kondiciju i znanje. "Zvezda" to nema.