ZVEZDA NA KROVU ISPISALA ISTORIJU! Milojević grmi uprkos REKORDU! Nezadovoljan je NJEGOVIM učinkom, ali NJIH hvali!

Autor:

Sport

08.05.2023

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je nastavila sa pobedama u nacionalnom šampionatu i savladala Voždovac, golovima Aleksandra Pešića i Jovana Mijatovića.

ZVEZDA NA KROVU ISPISALA ISTORIJU! Milojević grmi uprkos REKORDU! Nezadovoljan je NJEGOVIM učinkom, ali NJIH hvali!

Foto: Starsport

Pobeda na Voždovcu bila je 58. meč u nizu bez poraza u Mozzart Superligi za igrače Crvene zvezde, po čemu su oborili klupski rekord i pomerili granicu na 58 utamkica bez poraza u nacionalnom prvenstvu.

Preciznije, od novembra 2021. godine i utakmice protiv Radnika u Surdulici, crveno-beli su dominirali na superligaškim terenima, dok su "na krovu" Tržnog centra rutinskom igrom došli do novog trijumfa od 2:0. 

Mogao je klub sa Marakane da do vrha napuni mrežu Andrije Katića po stvorenim šansama, ali je nekadašnji đak srpskog šampionama bravurama zaustavio ogroman broj pokušaja.

Pre svih Aleksandra Pešića, koji se nekoliko puta našao ispred bivšeg omladinca Crvene zvezde, ali je Katić svaki put na njegove udarce imao spreman "odgovor".

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić se ispromašivao posle datog gola

Svestan je i trener Crvene zvezde Miloš Milojević da je u ovom meču najveći dobitak mladi fudbaleri, kojima je i ovog puta ukazao šansu. Jedan od njih, Jovan Mijatović, "odužio" mu se golom u 71. minutu, samo šezdeset sekundi pošto je kročio na teren.

- Bitno je da smo dobili, da je mnogo igrača dobilo šansu, a pričati o nekim stvarima nešto ozbiljnije ne bi bilo ozbiljno. Nisu uigrani, ima mnogo nedostataka, dobrih stvari, što je ove sezone i nedostajalo - rekao je Milojević i dodao:

- Velika neefikasnost, dekoncentracija najboljih igrača u završnici. Na tome treba da se radi. Nebitna je takmičarski utakmica, ali u Zvezdi je odgovornost kada igrate, a kada imate 10 šansi da date 4-5 golova. Ovako je to kao prijateljska utakmica - istakao je Miloš Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading