BARAK BAHAR POKAZAO ZAŠTO GA JE ZVEZDA SILNO ŽELI! Veliko SLAVLJE u Haifi!

Autor:

Sport

08.05.2023

22:02 >> 22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Makabi Haife nalaze se pred osvajanjem titule, pošto su u velikom derbiju pobedili Makabi iz Tel Aviva sa 3:1

BARAK BAHAR POKAZAO ZAŠTO GA JE ZVEZDA SILNO ŽELI! Veliko SLAVLJE u Haifi!

Foto: Starsport

Barak Bahar na Marakani

Derbi koji je odlučivao o šampionskoj tituli pripao je Makabiju iz Haife, koji je predvođen verovatno budućim trenerom Zvezde Barakom Baharom očitao lekciju slavnijem imenjaku iz Tel Aviva slavio rezultatom 3:1 i dva kola pre kraja došao na pobedu od osvajanja trona!

Iako su gosti stigli do vođstva, Haifa je preokretom upisala novu pobedu i ima četiri boda više od najbližeg pratioca Ber Šivu. 

Uprkos lošem bilansu i samo jednoj pobedi u poslednjih pet kola, navijači Zvezdinog dželata strepeli su pred meč sa ekipom iz Tel Aviva, kojima je vođstvo doneo Gabi Kannikovski.

Nisu odustajali fudbaleri iz Haife, baš kao što je bio slučaj i u duelu sa crveno-belima u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Sreća ih je pogledala, pošto je posle katastrofalnog kiksa Derika Lukasena, koji je kratko vratio loptu golmanu Perecu, istu presekao Dolev Haziz i doneo Barakovom timu izjednačenje - 1:1.

Republika

Foto: Starsport

 

Na scenu je, zatim, stupio reprezentativac Izraela Di Saba, potonje pojačanje iz turskog Sivasa. Odlično se snašao nakon odbijene lopte golmana i ispratio akciju, dovoljno da sprovede loptu iza njegovih leđa.

Posle samo 12 minuta, isti igrač je postigao i svoj drugi pogodak, a treći za Baharovu četu, te je "žurka" u Haifi mogla da počne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading