TEKST U NJUJORK TAJMSU?! Vučićev odgovor: Nisam fasciniran budalaštinama!

Autor:

Vesti

08.05.2023

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić se večeras u emisiji Ćirilica pozabavio i tekstom objavljenim u Njujork Tajmsu.

TEKST U NJUJORK TAJMSU?! Vučićev odgovor: Nisam fasciniran budalaštinama!

Foto: Printscreen

- Mogu svašta Miloševiću da zamislim, ali lako je biti general 25 godina kasnije. I sada su to pokušali. Isto kao što znam da je besmisleni tekst u Njujork tajmsu naručen pre 5 meseci, i da su ga radili ovi odavde. Sve laži koje su ovde objavljivali su u tom tekstu, da bi sakrili svoju ulogu o saradnji sa Belivukovim klanom. Ali su prikrili to da su iz klana planirali moje ubistvo - ističe predsednik.

Aleksandar Vučić kaže da zna zašto je tekst objavljen baš tokom briselskih razgovora - da me CIA gleda, i da je ovo tek početak.

- Moj odgovor njima je da ih se ne plašem, i da nisam impresioniran glupostima koje su napisali. A vi nastavite da sarađujete sa domaćim kriminalcima, bio je tu i Boris Tadić, sramota i mulj. Zamislite Vučić je išao i tukao se po stadionima. Ja se ne ponosim time, ali to nikada nisam krio. Nije to tajna, tek od trenutka kada je ubijen Igor Popović, moj drug iz zgrade, zbog besmislene svađe sa našim veoma dobrim poznanikom, ja sam se tada okrenuo u potpunosti učenju i školi. A do tada svakako nisam bio za primer nijednom detetu - kaže on.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (107)

Loading
Jana

08.05.2023 22:18

Tekst u Njujork Tajmsu je uvreda za novinarstvo!Uopste nema u njemu objektivnosti ni prema Srbiji ni prema Vučicu

Zlata

08.05.2023 22:24

Laži o Vučiću koje pojedini mediji i domaći i strani objavljuju, ne prolaze kod naroda. Građani Srbije znaju ko radi u interesu Srbije a ko radi protiv Srbije.

Mile

08.05.2023 22:52

Tekst u američkoj štampi je jedna velika glupost, nisu Amerikanci baš najpametniji.

Tata

08.05.2023 22:52

Ne moze pametnog coveka da fasciniraju glupi natpisi