DOGODILO SE I TO! Rikardo OBORIO rekord ljubimca navijača Crvene zvezde!

Autor:

Sport

10.05.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Partizana Rikarda Gomez postigao je 66. gol u crno-belom dresu, po čemu je postao apsolutni rekorder.

DOGODILO SE I TO! Rikardo OBORIO rekord ljubimca navijača Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš

Vođstvo "parnom valjku" doneo je Zlatan Šehović, da bi napadač sa Zelenortskih ostrva stavio tačku na trijumf od 2:0.

Time je Rikardo stigao do 66. pogotka, po čemu je prestigao El Fardu Bena, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde i postao najefikasniji stranac u istoriji superligaškog ranga.

Rikardu Gomezu za rekord i 66 golova bile su potrebne 103 utakmice, dok je El Fardu Ben u dresu crveno-belih upisao 132 meča za 65 pogodaka.

Što se tiče duela sa Pazarcima, Gomez postigao je svoj 27. gol u dresu Partizana u sezoni 2022/2023.

- Posle jednog teškog perioda kada radite jako i pobedite, onda vas to motiviše da nastavite dalje i date sve od sebe da pobedite ove preostale tri utakmice. A onda ćemo na kraju videti gde smo - rekao je Rikardo Gomez.

Republika

Foto: Starsport

 

Prethodno mu je asistirao Fuseni Dijabete.

- Istina, Dija je bio u poziciji da šutira, ali mi je dodao dobar pas što je rezultiralo pogotkom. A Janko Jevremović, začetnik akcije, odlično radi preko nedelje i kada radite tako, i on i ostala deca, onda vidite kako se to „otvori“ u igri.

Klub iz Humske mora da pobedi sva tri preostala meča, s tim što i protivnici TSC i Čukarički imaju pozitivan skor u borbi za drugo mesto, koje donosi kvalifikacije za Ligu šampiona.

- Tačno. Ali kao što sam rekao, mi moramo da se fokusiramo samo na nas i kada to uradimo – pobedimo. Tako je i sa ove tri preostale utakmice - istakao je Rikardo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading