OTKUD SAD ON? Zvezda na leto dobija NEOČEKIVANO pojačanje - VRAĆA se na Marakanu!

Autor:

Sport

10.05.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su mislili da će ostati u inostranstvu, ali su Francuzi odlučili da ga se odreknu.

OTKUD SAD ON? Zvezda na leto dobija NEOČEKIVANO pojačanje - VRAĆA se na Marakanu!

Foto: Starsport

Sanogo, Pavkov i Ben

Iskusni fudbaler Seku Sanogo uskoro završava epizodu u Francuskoj i vraća se na stadion "Rajko Mitić". Defanzivni vezista prolećnu sezonu igra u dresu Pariza, ali je francuski drugoligaš odlučio da ne produži saradnju, iako je imao tu opciju, te se Afrikanac na leto vraća u Beograd.

Postavlja se pitanje da li će Afrikanac biti pojačanje ili briga za Crvenu zvezdu. Sanogo je imao ogromnih problema sa povredama, pa je u opremi francuskog tima odigrao tek 84 minuta, a crveno-beli raspolažu sa brojnim opcijama u veznom redu.

Ipak, on ima važeći ugovor sa prvakom Srbije, pa ćemo videti da li će naslednik Miloša Milojevića odlučiti da mu ukaže novu šansu na našem najvećem stadionu.

Republika

Foto: Starsport

Uskoro opet na Marakani - Seku Sanogo

Podsetimo da je Zvezda 2020. godine dovela Sanoga, on je do sada u 60 navrata branio boje našeg najtrofejnijeg kluba na prvenstvenim mečevima, pre nego što se preselio u "grad svetlosti". Zvezda je na potezu, a gde će igrati sledeće sezone videćemo u narednih nekoliko meseci...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading