STANKOVIĆ SE VRAĆA NA MARAKANU: Zvezda rešava GORUĆE PITANJE za sledeću sezonu!

Autor:

Sport

09.05.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli skovali plan i pronašli rešenje za "bonus".

STANKOVIĆ SE VRAĆA NA MARAKANU: Zvezda rešava GORUĆE PITANJE za sledeću sezonu!

Foto: Starsport

Nikola Stanković u zagrljaju bivšeg trenera Zvezde Dejana Stankovića

Ekipa Crvene zvezde pretrpeće drastične promene tokom letnjeg prelaznog roka, a naredne sezone šansu na stadionu "Rajko Mitić" dobiće i neki povratnici. Među njima se izdvaja talentovani vezista Nikola Stanković, koji ima tek 20 godina i može da bude "bonus igrač".

NOVI ŽIGIĆ STIŽE NA "MARAKANU"? Zvezda naciljala golgetera za Ligu šampiona! (VIDEO)

Fudbaler rođen u Vrnjačkoj Banji "kalio" se pod Bagdalom, a tekuće sezone u dresu Napretka odigrao je 18 utakmica u svim takmičenjima, nagovestivši veliki potencijal.

Pored Stankovića, najveće izglede da se nametne u prvom timu ima i krilni napadač Andrija Radulović. Kotoranin je sezonu počeo u ekipi Mladosti GAT, a potom je prešao u Radnik. Ispostavilo se da je selidba u Surdulicu za njega predstavljala pun pogodak, dao je sedam prvenstvenih golova i konačno pokazao koliko može i u seniorskoj konkurenciji.

Prvak Srbije ima još nekoliko zanimljivih fudbalera ustupljenih drugim klubovima, a prednjače Stanić, Lučić, Mituljikić...

Podsetimo, klub iz Ljutice Bogdana je osvojio šestu titulu u nizu, kojom je stekao pravo direktnog učešća u Ligi šampiona, a izvesno je da će na klupu, umesto Miloša Milojevića, sesti Barak Bahar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading