ŠILJO, DOVIĐENJA: Milojević PRECRTAO Pešića?

Autor:

Sport

02.05.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da trener šampiona Srbije više ne računa na rasnog golgetera.

ŠILJO, DOVIĐENJA: Milojević PRECRTAO Pešića?

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić i Miloš Milojević

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je pred utakmicu četvrtfinala Kupa Srbije sa Napretkom da samo motivisani crveno-beli mogu da se plasiraju u polufinale Kupa Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 18.30 časova gostuju ekipi Napretka u utakmici četvrtfinala Kupa Srbije.

- Uvek igramo sa najboljim sastavom, tako će biti i sutra. Moramo da ispoštujemo fudbal i da igrači koji su odigrali dobro protiv Čukaričkog zadrže mesto u timu da bi dobili i rotacijama dovoljnu dozu energije i motivacije pred meč. Igrali smo meč pred reprezentativnu pauzu protiv njih.. Napredak može da bude neugodan, neće im faliti motiva, jer je kup takvo takmičenje gde jedna utakmica rešava sve, tako da, prava na grešku nemamo. Treba nam dobra igra i enerija da bi prošli dalje - istakao je Milojević.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Miloš Milojević

Osvrnuo se strateg Crvene zvezde na utakmicu sa Čukaričkim, kada je aktuelni šampion slavio sa 4:0.

- Ne znam da li smo baš za četiri gola kvalitetniji od njih, ali važno je da smo pobedili. Kada je dobar odnos i kad se ispoštuju zahtevi, ne morate da igrate sa "najjačim" timom da bi dobili, tako je bilo u nedelju. Drago mi je zbog momaka koji su dobro odigrali, stavili su me na slatke muke kada biram tim. Nisu svi spremni, ali znaćemo više posle današnjeg treninga. Ako Rakonjcu fizički status dozvoli, trebalo bi da počne sutra. Što se Spajića tiče, on je spreman za 30-40 minuta, eventualno poluvreme. Sve zavisi od utakmice i intenziteta, da li ima puno duela ili je čistiji fudbal. Svakako ćemo gledati da ga uvedemo najbolje što je moguće za sve - izjavio je Milojević.

Da li izjava da će Marko Rakonjac biti starter ako bude spreman, uz tvrdnje da će najjači sastav izaći na teren, znači da je Milojević precrtao Aleksandra Pešića, koji je bio prvi špic tokom gotovo čitave sezone? Vreme će pokazati...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading