KATASTROFA! Užasne vesti za Zvezdu: Na Marakani se HVATAJU ZA GLAVU!

Autor:

Sport

02.05.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bizarna situacija mogla bi mnogo da košta crveno-bele.

KATASTROFA! Užasne vesti za Zvezdu: Na Marakani se HVATAJU ZA GLAVU!

Foto: Starsport

Milan Borjan i Miloš Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde već su osvojili titulu i obezbedili plasman u grupnu fazu Lige šampiona, a uprava kluba sa Marakane polako, ali sigurno formira ekipu koja bi mogla da napravi iskorak u elitnom evropskom takmičenju.

Jedan od igrača koji će na leto obući crveno-beli dres je i Piter Olajinka koji trenutno nastupa za Slaviju iz Praga.

Na meču koji je praški velikan odigrao u vikendu za nama i u kom je remizirao protiv Hradeca (1:1), Olajinka je doživeo povredu zbog koje je morao da izađe iz igre, a katastrofalne vesti brzo su stigle i do Marakane.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Piter Olajinka

 

Stepen povrede i dalje treba da se utvrdi i u Zvezdi teško da su mogli da očekuju da će jedno od najvećih pojačanja imati ovaj problem pre dolaska u Beograd.

Veoma je bizaran i način na koji se Olajinka povredio. Naime, on je udario u reklamu koja je bila postavljena pored terena, a to je posebno iznerviralo trenera Slavije Jindriča Trpšovskog.

- Reklama je bila postavljena užasno loše. Pao je i sad ima problem sa tetivom. Videćemo posle dodatnih pregleda kakvo je stanje - rekao je Jindrič Trpšovski.

Dakle, Piter Olajinka trenutno je na listi povređenih, a da li će biti spreman za početak sezone u dresu Zvezde ostaje da se vidi.

Ove sezone Olajinka je na 33 utakmice u svim takmičenjima postigao 17, a namestio sedam pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Bojan

04.05.2023 18:05

Ne serite višedebilčine