ORLOVI RAŠIRILI KRILA: Rad trenera Radivojevića donosi rezultate!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.05.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Jasenova i treću utakmicu za redom ne zna za neuspeh.

ORLOVI RAŠIRILI KRILA: Rad trenera Radivojevića donosi rezultate!

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Fudbaleri Orlova iz Jasenova jsenji deo šampionata u okviru Zone Zapad okončali su sa svega 15 bodova i mnogi su im predviđali prolećnu borbu za opstanak.

 

Međutim, Orlovi su u nastavku šampionata "raširili krila" i nakon tri uvodna poraza, ušli u seriju tokom koje su u pet preostalih mečeva zabeležili tri trijumfa, uz po jedan remi i poraz i u ovom momentu zauzimaju poziciju u sredini tabele i finiš takmičenja mogu znatno mirnije dočekati.

U okviru 23. kola Zone Zapad ekipa iz Jasenova je gostovala u Rekovcu gde su se sastali sa domaćim Levačom

Od samog starta puleni trenera Ivana Radivojevića zagospodarili su terenom. Ređale su se prilike, ali u uvodnih 45 minuta meča promene rezultata nije bilo.

Nastavak susreta donosi još konkretniju igru crveno-belih iz Jasenova, ali je i domaća ekipa pokušavala iz kontra napada i prekida da ugrozi gol Orlova. Konačno, u 65. minutu menja se rezultat na semaforu. Lopta je stigla do Radivojevića koji milimetarski preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora pogađa suprotan ugao domaće ekipe i Orlovi stižu do rezultatske prednosti.

Primljeni pogodak nije značajnije uticao na pristup igri domaćina. Orlovi su nastavili da gospodare terenom, stvaraju šanse, ali se do naredne promene rezultata čekalo do nadoknade vremena. Igrao se treći minut sudijske nadoknade kada je Mićunović uposlio Petronijevića koji je primorao golmana Levača da po drugi put na susretu loptu vadi iz mreže.

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Tri boda iz Rekovca odnose Orlovi

 

- Zona Zapad, 23. kolo:

Levač (Rekovac) - Orlovi (Jasenovo) 0:2 (0:0)

Stadion: FK Levač u Rekovcu

Strelci: M. Radivojević u 65. i M. Petronijević u 90. minutu za Orlove

Po okončanju meča, opšti je utisak da ekipa Orlova pruža sve zapaženije partije i da je više nego zasluženo napravila prodor u sredinu tabele.

U narednoj takmičarskoj rundi ekipa iz Jasenova će biti oslobođena takmičarskih dužnosti, a naredni prvenstveni duel odigraće 13. maja kada će na gostovanju u Ćupriji imati priliku da svoj kvalitet odmere u duelu sa liderom takmičenja, ekipom Morave 1918.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading