BARBARU NA NASTUPU GAĐALI TELEFONOM! Pevačica u Kragujevcu imala incident, letele maske na sve strane! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.04.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se u jednom momentu obratila publici, pa je apelovala da se smire strasti...

BARBARU NA NASTUPU GAĐALI TELEFONOM! Pevačica u Kragujevcu imala incident, letele maske na sve strane! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Barbara Bobak nastupila je sinoć u srcu Šumadije, u Kragujevcu pred premunom halom, a kako je publika jedva čekala da izađe na scenu, bilo je onih koji su po svaku cenu hteli i autogram. Naime, pevačica tokom nastupa imala problem sa telefonima i maskama, jer su ljudi iz publike bacali predmete na binu, da bi ih ona potpisala. 

Ona se više puta štrecnula, pa je u jednom momentu zamolila publiku da ne baca predmete jer nije prijatno da vidi kako stvari lete prema njoj.

Foto: Instagram printscreen

Barbara Bobak na nastupu u Kragujevcu

 

Ljudi, slušajte me. Nemojte molim Vas telefone bacati.. Sve razumem, ali nemojte molim Vas telefone bacati. Potpisaću svaku masku, ali nemojte bojim se izgubiću nečiji telefon ili će se polomiti. Neka ovo bude poslednji.. - rekla je i dodala:

- Nemojte molim vas telefon, imam traumu - obratila se Barbara.

Foto: Instagram printscreen

Barbara Bobak na nastupu u Kragujevcu

 

Pored sjajnog nastupa, ovog puta osim dobre energije, pažnju je izazvao i njen zanimljivi kostim u kojem je pokazala sve ono što treba.

Zanimljivi triko koji je ponela istakao je njene buje atribute, pa je već zuavrela tempratura skočila za više destina stepeni, taman dovoljna do "tačke ključanja". 

Inače, pevačica je skoro pričala o tome da je uvek zabavljala ljude, tako da je zanimanje pevačice za nju idealno.

- Kao mala sam uvek dobijala glavne uloge na priredbama, predstavama, svirala sam klavir, išla sam u školu glume, pevala sam u horu, u srednjoj školi sam bila i voditelj priredbi... Sve je to mene interesovalo, i voditeljstvo i gluma i novinarstvo i muzika - ali tek posle srednje škole shvatila sam da je muzika ipak moja prva, prava i tajna ljubav. I tako je sve počelo. Počela sam pevajući svadbe u jednom od bendova 'Mačak Miše', i to mi je odgovaralo, lepo sam zarađivala, bilo mi je interesantno. Međutim, došla je korona, sve je stalo i tada sam prvi put pomislila kako bih možda mogla da poradim na 'osamostaljivanju' - nije mi estrada bila primarni cilj već sam prosto htela da ne budem samo bezimeni član benda, već da formiram svoje ime i prezime, da tako kažem. Tako je nastala prva garnitura mojih obrada koje sada broje desetine miliona pregleda, ostalo je, što bi se reklo, istorija. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading