RADI SA DEČKOM I NJEGOVOM ŽENOM: Kada mu je supruga saznala za AFERU, usledila ŠOK REAKCIJA "Očekivala sam da će tražiti RAZVOD, strah me je"

Autor:

Lifestyle

05.05.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je u vezi sa oženjenim, a onda je njegova supruga saznala za aferu.

RADI SA DEČKOM I NJEGOVOM ŽENOM: Kada mu je supruga saznala za AFERU, usledila ŠOK REAKCIJA "Očekivala sam da će tražiti RAZVOD, strah me je"

Foto: Shutterstock

Jedna žena imala je aferu u sa oženjenim muškarcem, a sada se brine jer je njegova supruga saznala sa istu. Ipak, svako mora snositi posledice za ono što je uradio, pa tako i ona. Ovde je konkretno problem što svi oni rade zajedno na poslu.

- Moj život je trenutno užasan jer je žena mog ljubavnika saznala za našu aferu. Svi radimo zajedno, a reći da je neprijatno nije dovoljno. Ja imam 32 godine, on 46, a njegova žena 42 godine - počinje ona i objašnjava da je afera počela pre dve godine.

Ona je radila na recepciji u hotelu, a on joj je bio kolega.

- Iako me privlačio, nisam o tome razmišljala jer sam znala da je oženjen jednom od devojaka iz bara. Sve se promenilo one noći kad smo otišli na posao. Njegova žena je morala ostati kod kuće kako bi im čuvala decu. Koketirao je sa mnom celu noć i dodirivao mi šake i ruke u svakoj prilici. Nakon previše pića delili smo taksi ka kući i nismo mogli da odolimo da budemo intimni - kaže ona i dodaje:

Foto: pexels.com

Privlačnost između para

- Od tada pa nadalje nismo mogli da držimo ruke podalje jedno od drugoga i proveli smo poslednje dve godine šunjajući se okolo. Bili smo oprezni, ali njegova žena je ipak saznala. Očekivala sam da će tražiti razvod tada, ali umesto toga on je raskinuo sa mnom i rekao da će to "rešiti". Nakon toga me je blokirao i od tada je tako grub prema meni, odbija da me čak pogleda u oči. Da stvar bude gora, njegova žena je počela da širi gadne glasine o meni među osobljem. Strah me je da odem na posao i slušam šaputanje - objasnila je žena.

Ističe da zna da je kriva, ali da se i pored svega oseća bespomoćno. Ipak savetnica "Suna" objašnjava joj da će vremenom uvideti da je raskid najbolja odluka za oboje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading