OVO NIJE JEDINI UBICA KOJI JE ZAVRŠIO KOD STARLETE U STANU: Prebio majku nasmrt, pa snimali VRELE SCENE! Deniz Dejm strahovala za život! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

05.05.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deniz Dejm nakon orgija sa monstrumom iz Mladenovca, Urošem Blažićem, akcijala i sa dečkom koji je ubio majku!

OVO NIJE JEDINI UBICA KOJI JE ZAVRŠIO KOD STARLETE U STANU: Prebio majku nasmrt, pa snimali VRELE SCENE! Deniz Dejm strahovala za život! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Vest da je svirepi ubica iz Mladenovca, Uroš Blažić (21), koji je zverski usmrtio rafalnom paljbom osmoro ljudi i ranio nekoliko, prošlog leta orgijao sa bivšom učesnicom "Zadruge", Slovenkom Deniz Dejm, digla je veliku prašinu u javnosti, o čemu je Republika ekskluzivno pisala. Međutim, ovo nije prvi ubica koji se našao u stanu bluda kontroverzne starlete.

Naime, prošle godine u beogradskom naselju Voždovac, Đorđe Marić (26) nasmrt je prebio svoju majku Dobrinku (61) drvenom motkom, zbog čega je završio u zatvoru, a Deniz je u okviru svog profila na popularnoj društvenoj platformi "Onlifens" sarađivala sa svirepim ubicom, o čemu su pisali svi domaći mediji.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Đorđe Marić ubio majku

- Ja sam u šoku! Danas sam saznala da je muškarac, sa kojim imam saradnju na svom "Onlifensu", ubica! Znači, čovek sa kojim sam snimala je bio priveden policiji zbog sumnje da je ubio svoju majku - rekla je tada Deniz uplašeno za naš portal, a potom dodala da je užasava pomisao da je žrtva mogla biti i ona:

- Ja ne mogu da verujem. Znači, mogla sam da budem ja... Srećna sam da sam živa. Imam saradnju sa ubicom. Ja ne mogu da verujem. Devojke, žene i muškarci, pazite se. Znači, ja sam tog čoveka privela u svoj stan. Još uvek sam u šoku - priznala je Deniz za Republiku tom prilikom na ivici suza.

Republika

Foto: instagram.com/

Deniz Dejm plače

Podsećanja radi, Republika je prva pisala o vrelim akcijama teroriste iz Mladenovca, koji se prošle godine našao u stanu bluda sa starletom Deniz Dejm i atkuelnim učesnikom rijalitija "Zadruga", Filipom Carem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Barbi

05.05.2023 20:06

Ma mrš ološe jedan.....iskorištava tugu za samopromociju.....klošarko jedno .....sram te bilo

Bane

08.05.2023 19:51

Dao bi ja vama. I tebi i njima...uuuh