MUŠKARAC 24 SATA NIJE SILAZIO SA SUPRUGE: Kažu da od viška glava ne boli, ali nakon maratona preti mu OZBILJNA KAZNA

Autor:

Lifestyle

25.05.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac se nalazi u teškom stanju nakon što je imao odnos 24 časa pod uticajem droge.

MUŠKARAC 24 SATA NIJE SILAZIO SA SUPRUGE: Kažu da od viška glava ne boli, ali nakon maratona preti mu OZBILJNA KAZNA

Foto: Shutterstock

Nemac čiji identitet još uvek nije poznat, nalazi se u teškom stanju u Italiji nakon intimnog odnosa koji je trajao oko 24 časa. Pedesetogodišnjak je imao odnos sa suprugom i navodno su se ludo proveli nakon što su uzeli ekstazi u njihovom stanu.

Lokalni mediji izveštavaju da je čovek i pre imao zdravstvenih problema i ranije ovog meseca dolazio je i u bolnicu. Više od nedelju dana nakon što je primljen, njegovo stanje opisano je kao ozbiljno.

Trenutno se nalazi na odeljenju intezivne nege, međutim, prognoze još nisu poznate.

Foto: pexels.com

Žena gleda u muškarca dok on leži na krevetu

Prema izveštaju lokalnih medija, imao je septički šok koji je uzrokovao nekrozu penisa i skrotuma. Da podsetimo, nekroza penisa je termička povreda polnog organa. To je posebna vrsta povrede koja nastaje kao posledica dejstva toplote, hladnoće ili hemijskih materija. Ako se vodimo nepotrebnom amutacijom penisa koja se slučajno dogodila, prognoze za ovog muškarca mogu biti ozbiljne.

Amputacija

Takođe, još jedan nesrećan slučaj dogodio se u Italiji i to prošli mesec kada je urolog (koji je sada pod istragom), amputirao pacijentu penis zbog tumora za koji se ispostavilo da ga nije ni bilo. Tridesetogodišnji hirurg optužen je za nanošenje teških povreda neimenovanom pacijentu u Toskani 2018. godine. Taj muškarac danas ima 68 godina i na sudu je protiv hirurga, a zahteva i odštetu od 400. 000 evra.

Pacijent je rekao da je pretrpeo “veoma ozbiljnu štetu” i da zaslužuje nadoknadu za fizički gubitak, kao i za psihičku traumu kroz koju je prošao. Lokalne novine prenele su da je sve što je preživeo mučno, a da hirurg koji je uradio ovo delo, je izuzetno cenjen ali više ne radi u bolnici u Toskani i preselio se u Milano, piše "Miror".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading