DETONACIJA! Partizan dobija PAKLENO pojačanje: Zvezda Reala stiže kod Obradovića, kako će ga grobari DOČEKATI?

Autor:

Sport

25.05.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde ima dima, ima i vatre - videćemo da li će košarkaš "kraljevskog" kluba naredne sezone nositi crno-beli dres.

DETONACIJA! Partizan dobija PAKLENO pojačanje: Zvezda Reala stiže kod Obradovića, kako će ga grobari DOČEKATI?

Foto: Starsport

Košarkaši Reala

Košarkaši i navijači Partizana dobro će zapamtiti Real iz Madrida.

Imali su crno-beli prednost od 2:0 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv "kraljevskog" kluba, a onda se, posle velikog incidenta u Madridu, sve okrenulo.

Real je uspeo da se plasira na fajnal-for, a zatim i osvoji elitno evropsko takmičenje, dok crno-belima ostaju samo teška sećanja.

Naredne sezone jedan od aktera istorijskih okršaja Reala i Partizana mogao bi da dođe u Beograd i zaigra u timu Željka Obradovića. U pitanju je Hrvat, Mario Hezonja, koji je već nekoliko puta bio na meti crno-belih, ali do transfera nije došlo.

Republika

Foto: Starsport

Mario Hezonja

 

Ne krije Hezonja da navija za Partizan i navijači su do sada znali lepo da ga dočekaju, ali je isto tako po završetku fajnal-fora Evrolige odao priznanje Geršonu Jabuseleu da je jedan od najzaslužnijih za titulu, aludirajući na incident koji je pomenuti igrač izazvao protiv Partizana i u kom je povredio Dantea Egzuma.

Sada grčki portal "Ejpeks Sports" piše da bi Hezonja mogao da završi u Partizanu, a da li će do toga i doći i, ako dođe, kako će ga navijači prihvatiti, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading