PRVI ČOVEK PARTIZANA POTVRDIO: Crno-beli u naredne tri godine igraju u ovoj dvorani!

Autor:

Sport

18.05.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" i dalje na mestu uspeha.

PRVI ČOVEK PARTIZANA POTVRDIO: Crno-beli u naredne tri godine igraju u ovoj dvorani!

Foto: Starsport

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović govorio je o tekućim problemima crno-belih u vezi sa organizacijom utakmica na kojima je "parni valjak" domaćin. Logistički problemi sprečili su ekipu Željka Obradovića da prvu utakmicu četvrtfinalne plej-of serije AdmiralBet ABA lige ne igraju na svom terenu u "Štark areni", već u hali "Aleksandar Nikolić".

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Ostoja Mijailović

- Arena će biti dom Partizana u naredne tri godine i to je potvrđeno ugovorom koji imamo. Danas smo imali sastanak na kojem je to ponovo potvrđeno. Mi imamo sjajnu saradnju sa rukovodstvom Arene. Više nema nikakvih problema sa odigravanjem utakmica u Areni i mi ćemo naredne mečeve igrati tu. Jedino što se dogodilo je to da smo zatražili reviziju ugovora kada je u pitanju prodaja mesta u svečanim ložama. Zasad je ta mesta koristila praktično samo Arena, a naš klub će ubuduće moći da ostvari veći prihod prodajući i ta sedišta - rekao je Ostoja Mijailović za "Sportklub".

- Postoje glasine da Partizan nešto duguje Areni, ali to jednostavno nije tačno. Partizan nije želeo da se oglašava povodom domaćinstva u AdmiralBet ABA ligi jer je čitav kalendar bio promenjen zbog činjenice da smo igrali četvrtfinale Evrolige - poručio je prvi čovek Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Istina I samo ISTINA

05.06.2023 12:31

Bravo tako I TREBA ,JEDAN je EVRO prvak . Drugi NISU hteli ARENU a sad ZINULO DUPE za profit. Sujetna ,,ONA "